WordPress onderhoudspakket.

Met ons WordPress onderhoudspakket wordt het allemaal voor je geregeld.
Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om Plugin updates,
de snelheid van je WordPress website of de beveiliging.

Heerlijk toch?

Wordpress onderhoudspakket

Een ijzersterk WordPress Onderhoudspakket nodig?

Uiteraard zonder hier een ijzersterk bedrag voor hoeven uit te geven. Wij kunnen al je zorgen laten verdwijnen, dat al vanaf 17,95! Wij hebben verschillende onderhoudspakketten voor WordPress. Uiteraard ben je bij pakket #1 ook al volledig ontzorgt.

Wij zullen ervoor zorgen dat je beveiliging en snelheid optimaal wordt bijgehouden. Daarnaast houden wij je website 24/7 in de gaten, hierdoor blijft jouw website altijd online!

Welke voordelen heeft het uitbesteden van onderhoud?

Hier en daar kan er wel eens iets misgaan, tijdens of na het updaten van je website. Misschien heb je per ongeluk iets verwijderd of verkeerds aangepast. Maar geen zorgen, wij fixen het voor je!

Mocht je niet ‘al’ teveel verstand hebben van WordPress en het server gedeelte. Is het een hele geruststelling als dit voor je wordt geregeld. Wij brengen direct je beveiliging omhoog en zorgen we ervoor dat je website wordt geoptimaliseerd op snelheid.

onderhoudspakket voor WordPress

Word ook een Bink Online! Laat je website door ons onderhouden, focus je op je talenten.

Onderhoud voor WordPress

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote websites

17,95/maand

Onderhoud & Support

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote websites

24,95/maand

Onderhoud & Support+

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote websites

39,95/maand

*Grote websites: Websites met meer dan 10.000 bezoekers per maand of webshops

Nick__ Nappa
Nick__ Nappa
2023-03-25
Laat mijn WordPress onderhoud hier doen en wordt altijd netjes bijgehouden, super tevreden over mijn onderhoudspakket !
Nathan Kok
Nathan Kok
2023-03-09
Ik kon mijn crypto wallet al een jaar niet in, en hij had binnen een uur uitgevonden waar het probleem lag. Dankjewel!
Lisanne Tieland
Lisanne Tieland
2023-02-21
Ben je opzoek naar een meedenkende websitebouwer die vol passie en met flinke snelheid jou helpt aan het beste resultaat? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bink Online! In kwestie van twee weken heeft hij twee website van webhosing partij overgezet, Google ingesteld, plug-ins geüpdate enz. Het enthousiasme, de prettige manier van werken, duidelijkheid en snelheid zorgen ervoor dat wij heel erg tevreden zijn!
Bart van hinte
Bart van hinte
2023-02-14
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in Bink Online. Robbert denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Erik B.
Erik B.
2022-12-30
Door Bink Online mijn website laten maken, keurig geregeld super!!
Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!
Jeffrey Hofstede
Jeffrey Hofstede
2022-09-26
Mijn website laten maken door Bink Online, deze is prachtig geworden en de veiligheid en bereikbaarheid is voor mijn bedrijf enorm gestegen. Mocht je nog een webdesigner zoeken, ga dan naar Bink Online!

WordPress onderhoudspakket FAQ

Moet ik WordPress plugins blijven updaten?

Het antwoord is simpel, JA. Net zoals een huis of een auto heeft ook jouw website onderhoud nodig. Het updaten van jouw WordPress Plugins is hoort hier ook bij. Omdat het updaten en onderhouden van jouw WordPress website soms conflicten kan geven, bieden wij ook speciaal Support & Onderhoudspakket voor jouw WordPress website.

Heb ik een WordPress onderhoudspakket nodig?

Nee, je kunt WordPress ook zelf onderhouden. Echter kan het uitbesteden van het onderhoud wel voordelig uitkomen. Het kan jou als ondernemer tijd en gedoe schelen.

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid geven om volledig gedekt te zijn. Daarom hebben wij voor ieder wat wils.

Hoe werkt een WordPress onderhoudspakket?

Een onderhoudspakket betekend dat jouw website wekelijks geüpdatet wordt en continu in de gaten wordt gehouden. Bij het onderhouden van een website komen verschillende zaken kijken. Met een onderhoudspakket wordt het allemaal voor je geregeld.

Worden er ook back-ups gemaakt bij een onderhoudspakket?

Zeker! Wij maken elke dag één back-up van alle websites. Deze bewaren wij tot maar liefst 60 dagen lang! Dit zorgt ervoor dat wij altijd een kopie hebben om terug te zetten, mocht dat ooit nodig zijn. Bij ons zit ook het back-uppen van de gehele website bij het WordPress Onderhoudspakket!