WordPress onderhoudspakket.

Met ons WordPress onderhoudspakket wordt het allemaal voor jullie geregeld. Jullie hoeven je nooit meer zorgen te maken om plugin updates, de snelheid van jullie WordPress-website of de beveiliging.

Heerlijk toch?

5-stars - website laten maken

Beoordeling van 5/5 uit 60+ reviews

WordPress website laten maken - Support en onderhoud

Een ijzersterk WordPress Onderhoudspakket nodig?

Wij kunnen al jullie zorgen laten verdwijnen, dat al vanaf 24,95! Wij hebben verschillende onderhoudspakketten voor WordPress. Uiteraard zijn jullie bij pakket #1 ook al volledig ontzorgd.

Ook zullen wij ervoor zorgen dat jullie beveiliging en snelheid optimaal worden bijgehouden. Daarnaast houden wij jullie website 24/7 in de gaten, hierdoor blijft jullie website altijd online!

Welke voordelen heeft het uitbesteden van onderhoud?

Hier en daar kan er wel eens iets misgaan, tijdens of na het updaten van jullie website. Misschien hebben jullie per ongeluk iets verwijderd of verkeerds aangepast. Maar geen zorgen, wij regelen het voor jullie!

Mochten jullie niet ‘al’ teveel verstand hebben van WordPress en het server gedeelte, is het een hele geruststelling als dit voor jullie wordt geregeld. Wij brengen direct jullie beveiliging omhoog en zorgen ervoor dat jullie website wordt geoptimaliseerd op snelheid.

onderhoudspakket voor WordPress

Onze onderhoudspakketten

*Alle updates worden wekelijks uitgevoerd, zo zorgen wij ervoor dat alle websites up-to-date, snel en beveiligd blijven.

Onderhoud & Support

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote websites

24,95/maand

Onderhoud & Support+

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote websites

39,95/maand

Onderhoud & Support++

WordPress updates

Plugin updates

Thema updates

Snelheidschecks

Veiligheidschecks

Extra plugins t.w.v. €450

Anti-spam (ReCaptcha V3)

Hulp bij website problemen

Geschikt voor grote webshops

59,95/maand

*Grote websites: Websites met meer dan 10.000 bezoekers per maand of webshops

Ferry Lok
Ferry Lok
2023-11-21
Wij waren op zoek naar een partij om voor ons een nieuwe website te ontwerpen in Robbert van Bink Online een zeer betrouwbare en meedenkende webdesigner gevonden Zeer tevreden over het resultaat
Nathan Kok
Nathan Kok
2023-06-17
Mijn website laten maken bij Bink Online. Snel en netjes geregeld. Merkte al vrij snel een stijging in klanten, super!
Nick__ Nappa
Nick__ Nappa
2023-03-25
Laat mijn WordPress onderhoud hier doen en wordt altijd netjes bijgehouden, super tevreden over mijn onderhoudspakket !
Lisanne Tieland
Lisanne Tieland
2023-02-21
Ben je opzoek naar een meedenkende websitebouwer die vol passie en met flinke snelheid jou helpt aan het beste resultaat? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bink Online! In kwestie van twee weken heeft hij twee website van webhosing partij overgezet, Google ingesteld, plug-ins geüpdate enz. Het enthousiasme, de prettige manier van werken, duidelijkheid en snelheid zorgen ervoor dat wij heel erg tevreden zijn!
Bart van hinte
Bart van hinte
2023-02-14
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in Bink Online. Robbert denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Erik B.
Erik B.
2022-12-30
Door Bink Online mijn website laten maken, keurig geregeld super!!
Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!

WordPress onderhoudspakket FAQ

Moet ik WordPress plugins blijven updaten?

Het antwoord is simpel, JA. Net zoals een huis of een auto heeft ook jouw website onderhoud nodig. Het updaten van jouw WordPress Plugins is hoort hier ook bij. Omdat het updaten en onderhouden van jouw WordPress website soms conflicten kan geven, bieden wij ook speciaal Support & Onderhoudspakket voor jouw WordPress website.

Heb ik een WordPress onderhoudspakket nodig?

Nee, je kunt WordPress ook zelf onderhouden. Echter kan het uitbesteden van het onderhoud wel voordelig uitkomen. Het kan jou als ondernemer tijd en gedoe schelen.

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid geven om volledig gedekt te zijn. Daarom hebben wij voor ieder wat wils.

Hoe werkt een WordPress onderhoudspakket?

Een onderhoudspakket betekend dat jouw website wekelijks geüpdatet wordt en continu in de gaten wordt gehouden. Bij het onderhouden van een website komen verschillende zaken kijken. Met een onderhoudspakket wordt het allemaal voor je geregeld.

Worden er ook back-ups gemaakt bij een onderhoudspakket?

Zeker! Wij maken elke dag één back-up van alle websites. Deze bewaren wij tot maar liefst 60 dagen lang! Dit zorgt ervoor dat wij altijd een kopie hebben om terug te zetten, mocht dat ooit nodig zijn. Bij ons zit ook het back-uppen van de gehele website bij het WordPress Onderhoudspakket!