Aangenaam, Bink Online.

Gespecialiseerd in de IT, met een passie voor klanttevredenheid.

Wie wij zijn? Stel je voor.. ‘Pak een berg kwaliteit, klont perfectionisme en meer dan 14 jaar ervaring in de online wereld en combineer dat met een flinke dosis klanttevredenheid.’

Dat zou volgens onze klanten de beste omschrijving zijn, daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! Ervaar de échte human-first strategy. Wij zijn flexibeler dan elastiek, altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en waarderen een lekker bakje koffie!

Wordpress onderhoudspakket
Nathan Kok
Nathan Kok
2023-03-09
Ik kon mijn crypto wallet al een jaar niet in, en hij had binnen een uur uitgevonden waar het probleem lag. Dankjewel!
Lisanne Tieland
Lisanne Tieland
2023-02-21
Ben je opzoek naar een meedenkende websitebouwer die vol passie en met flinke snelheid jou helpt aan het beste resultaat? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bink Online! In kwestie van twee weken heeft hij twee website van webhosing partij overgezet, Google ingesteld, plug-ins geüpdate enz. Het enthousiasme, de prettige manier van werken, duidelijkheid en snelheid zorgen ervoor dat wij heel erg tevreden zijn!
Bart van hinte
Bart van hinte
2023-02-14
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in Bink Online. Robbert denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Erik B.
Erik B.
2022-12-30
Door Bink Online mijn website laten maken, keurig geregeld super!!
Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!
Jeffrey Hofstede
Jeffrey Hofstede
2022-09-26
Mijn website laten maken door Bink Online, deze is prachtig geworden en de veiligheid en bereikbaarheid is voor mijn bedrijf enorm gestegen. Mocht je nog een webdesigner zoeken, ga dan naar Bink Online!

Websites voor enthousiaste ondernemers.

1. Web development met een goud randje.

Wij zorgen ervoor dat precies hetgeen waar jouw bedrijf voor staat online in werkelijkheid wordt gebracht. Hierover gaan we dan ook graag in gesprek om eens goed te brainstormen over alle ideeën. De website zal ontwikkeld worden o.b.v. alle hoogwaardige standaarden.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat het aanpassen en aanvullen van de website koek-en-ei wordt. Wij geven altijd trainingen en workshops na het opleveren van de website. Hierin geven wij alle ins en outs over jouw website, hierin leer je bijvoorbeeld hoe je pagina’s kunt aanpassen en deze zelf kunt aanvullen. Ook nemen we je graag mee in de wereld van SEO en Google, mocht je dat uiteindelijk zelf willen doen.

2. Super snel & ijzersterk beveiligd.

Een website bouwen kan in feiten iedereen. Een website die technisch 100% in orde is? Dat is een ander verhaal! Naast een prachtige website komt nog een hoop kijken. Bink Online is op de hoogte van de laatste updates omtrent de online wereld. Zo kunnen wij altijd de laatste snufjes gebruiken, om ook jouw website een boost te geven en up-to-date te houden.

3. Excellente support.

Wij vinden het belangrijk dat je geholpen wordt. Daarom staan wij bijna 24/7 voor je klaar. Uiteraard kun je ook nadat de website is opgeleverd bij ons terecht. Wij rekenen geen helpdesk tarieven, doen wij niet aan. Onze 5-sterren reviews vinden wij belangrijker, dat zul je merken.

Grunholz onderhoud - Kunststof kozijnen
Holland Koeling
Magic Movers
Bonne-louise
Multi-wijn
Studio B&R - Interieur designers
Pluis kattenkapper aan huis
Studio Vaganza
RD Renovatie Vloeren
Roubos hekwerk
Britt's Boevenbende
Tara fotografie
ChuChu Events & Styling - Evenementen Planner
Oefentherapie
VvoCM