Website laten onderhouden.

Je website laten onderhouden, met ons WordPress onderhoudspakket wordt het allemaal voor je geregeld. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om Plugin updates, de snelheid van je WordPress website of de beveiliging.

En dat al vanaf 24,95 per maand! Heerlijk toch?

WordPress website laten onderhouden in een notendop.

wordpress onderhoud

Back-ups & Beveiliging

Je website wordt goed beveiligd en up-to-date gehouden. Mocht er toch iets met je website zijn, hebben we altijd nog voldoende back-ups.

wordpress laten onderhouden

WordPress, Thema & Plugin updates

Bijna elke dag wordt er gecontroleerd of er updates uitgevoerd kunnen worden.
Up-to-date zijn = beter.

wordpress laten onderhouden - monitoring

24/7 Monitoring

24/7 wordt je website in de gaten gehouden. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken of de website nog wel toegankelijk is. Mocht er toch iets zijn, krijgen wij een melding en fixen we het.

Waarom je website laten onderhouden een goed idee is.

Mocht je niet ‘al’ te veel verstand hebben van WordPress en het heel server gedeelte, kan het handig zijn om je website te laten onderhouden. Zeker als ook de beveiliging & snelheid direct worden meegenomen in het WordPress onderhoudspakket.

Soms kan het updaten mis gaan, dan zit je met de gebakken peren en zul je het moeten uitbesteden. Deze kosten kunnen al snel oplopen. Bij ons onderhoudspakket zit het ‘risico-vrij’ updaten. Dit betekend mocht het updaten mis gaan, repareren wij hem, uiteraard zonder bijkomende kosten.

waarom wordpress laten onderhouden
website onderhoud

Het onderhouden van je website uitbesteden?

Bekijk dan eerst goed de opties. Er zijn vaak verschillende mogelijkheden, kies er één die bij jouw situatie past.

Het scheelt achteraf veel gedoe en zorgt ervoor dat je WordPress site altijd up-to-date blijft. Uiteraard bekijkt Bink Online ook direct de beveiliging, snelheid en mogelijke verbetering voor je. Daarnaast houden wij speciaal voor jou de website 24/7 in de gaten. Zo zorgen we ervoor dat hij (bijna) nooit onbereikbaar zal zijn.

Ferry Lok
Ferry Lok
2023-11-21
Wij waren op zoek naar een partij om voor ons een nieuwe website te ontwerpen in Robbert van Bink Online een zeer betrouwbare en meedenkende webdesigner gevonden Zeer tevreden over het resultaat
Nathan Kok
Nathan Kok
2023-06-17
Mijn website laten maken bij Bink Online. Snel en netjes geregeld. Merkte al vrij snel een stijging in klanten, super!
Nick__ Nappa
Nick__ Nappa
2023-03-25
Laat mijn WordPress onderhoud hier doen en wordt altijd netjes bijgehouden, super tevreden over mijn onderhoudspakket !
Lisanne Tieland
Lisanne Tieland
2023-02-21
Ben je opzoek naar een meedenkende websitebouwer die vol passie en met flinke snelheid jou helpt aan het beste resultaat? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bink Online! In kwestie van twee weken heeft hij twee website van webhosing partij overgezet, Google ingesteld, plug-ins geüpdate enz. Het enthousiasme, de prettige manier van werken, duidelijkheid en snelheid zorgen ervoor dat wij heel erg tevreden zijn!
Bart van hinte
Bart van hinte
2023-02-14
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in Bink Online. Robbert denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Erik B.
Erik B.
2022-12-30
Door Bink Online mijn website laten maken, keurig geregeld super!!
Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!

Zorgeloos van je website genieten.

Stel je eens voor: Je hoeft je gewoon nooit meer zorgen te maken over het onderhouden van je WordPress website. Hoe lekker is dat?! Jij houdt meer tijd over voor je onderneming en wij regelen de rest.

Je WordPress Website laten onderhouden, wij doen het voor je! Bekijk hieronder onze pakketten. Mocht je nog vragen hebben, we staan hier altijd voor je klaar!

Veel gestelde vragen

Wat kost het om een website te onderhouden?

Voor slechts €24,95 kun je jouw WordPress website laten onderhouden. Het is belangrijk om je website regelmatig te laten updaten om de prestaties en veiligheid te optimaliseren. Laat een professional dit voor je doen, zodat je zorgeloos kunt focussen op het creëren van waardevolle inhoud en het laten groeien van je online aanwezigheid.

Hoeveel kost een website gemiddeld per jaar?

Het onderhouden van een WordPress website kan niets kosten als je het zelf doet, maar het uitbesteden van deze taak kan veel tijd en moeite besparen. Voor slechts €24,95 per maand kun je je website laten onderhouden door professionals en genieten van een veilige en geoptimaliseerde website.

Hoe lang gaat een website mee?

Benieuwd hoe lang een website mee gaat? Als een website professioneel gebouwd wordt en regelmatig onderhouden wordt, kan deze jarenlang meegaan. De levensduur van een website hangt echter af van verschillende factoren, zoals technologische ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Het is daarom belangrijk om je website up-to-date te houden en regelmatig te vernieuwen om relevant te blijven voor je doelgroep.

Wie onderhoud een website?

Bink Online biedt ondersteuning bij het onderhouden van je website, maar je kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Het is belangrijk om je website regelmatig te onderhouden om de prestaties en veiligheid te optimaliseren. Bink Online kan je helpen met updates en andere technische aspecten, maar als je dit zelf wilt doen, staan ze altijd voor je klaar om je te ondersteunen.