Website laten onderhouden

Je website laten onderhouden, met ons WordPress onderhoudspakket wordt het allemaal voor je geregeld. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om Plugin updates, de snelheid van je WordPress website of de beveiliging.

En dat al vanaf 17,95, Heerlijk toch?

Je website laten onderhouden in een notendop

wordpress onderhoud

Back-ups & Beveiliging

Je website wordt goed beveiligd en up-to-date gehouden. Mocht er toch iets met je website zijn, hebben we altijd nog voldoende back-ups.

wordpress laten onderhouden

WordPress, Thema & Plugin updates

Bijna elke dag wordt er gecontroleerd of er updates uitgevoerd kunnen worden.
Up-to-date zijn = beter.

wordpress laten onderhouden - monitoring

24/7 Monitoring

24/7 wordt je website in de gaten gehouden. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken of de website nog wel toegankelijk is. Mocht er toch iets zijn, krijgen wij een melding en fixen we het.

Waarom je website laten onderhouden een goed idee is.

Mocht je niet ‘al’ te veel verstand hebben van WordPress en het heel server gedeelte, kan het handig zijn om je website te laten onderhouden. Zeker als ook de beveiliging & snelheid direct worden meegenomen in het WordPress onderhoudspakket.

Soms kan het updaten mis gaan, dan zit je met de gebakken peren en zul je het moeten uitbesteden. Deze kosten kunnen al snel oplopen. Bij ons onderhoudspakket zit het ‘risico-vrij’ updaten. Dit betekend mocht het updaten mis gaan, repareren wij hem, uiteraard zonder bijkomende kosten.

waarom wordpress laten onderhouden
website onderhoud

Het onderhouden van je website uitbesteden?

Bekijk dan eerst goed de opties. Er zijn vaak verschillende mogelijkheden, kies er één die bij jouw situatie past.

Het scheelt achteraf veel gedoe en zorgt ervoor dat je WordPress site altijd up-to-date blijft. Uiteraard bekijkt Bink Online ook direct de beveiliging, snelheid en mogelijke verbetering voor je. Daarnaast houden wij speciaal voor jou de website 24/7 in de gaten. Zo zorgen we ervoor dat hij (bijna) nooit onbereikbaar zal zijn.

Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!
Jeffrey Hofstede
Jeffrey Hofstede
2022-09-26
Mijn website laten maken door Bink Online, deze is prachtig geworden en de veiligheid en bereikbaarheid is voor mijn bedrijf enorm gestegen. Mocht je nog een webdesigner zoeken, ga dan naar Bink Online!
Jay de Barbier
Jay de Barbier
2022-05-05
Bij bink online mn website laten maken. Er word goed meegedacht en goed geluisterd naar je wensen. De site laad snel en is op maat gemaakt. Aanrader!!
Marlies Huisman
Marlies Huisman
2022-04-18
Erg tevreden, behulpzaam, ook voor de digibeet die ik ben...;-)
Micheal Dean
Micheal Dean
2022-02-27
Super snel en professioneel gelopen!
Raphael Duthoit
Raphael Duthoit
2022-02-27
Van a tot z helemaal opgezet zeer vriendelijk en zeer goed in elkaar gestoken, je ben de beste robbert 👍👍👍🥳
Boris Vissinga
Boris Vissinga
2022-02-09
Betrouwbaar en supersnel geregeld! 🙂 Fijn contact via de telefoon en Whatsapp. Tevreden klant.

Zorgeloos van je website genieten

Stel je eens voor: Je hoeft je gewoon nooit meer zorgen te maken over het onderhouden van je WordPress website. Hoe lekker is dat?! Jij houdt meer tijd over voor je onderneming en wij regelen de rest.

Je WordPress Website laten onderhouden, wij doen het voor je! Bekijk hieronder onze pakketten. Mocht je nog vragen hebben, we staan hier altijd voor je klaar!