Hovenier website laten maken?

Laat je bedrijf groeien met je eigen website. Hovenier zijn is een vak, net als het bouwen van een website. Jij wilt je daarom ook alleen bezig houden waar jou vakgebied ligt.
Meer informatieContact opnemen
onderhoudspakket voor WordPress

Website, speciaal voor een hovenier.

Professionele hoveniers website, gecombineerd met onze ervaring.

Wij bij Bink Online zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele en gebruiksvriendelijke websites. Dat zorgt er voor dat jou website er duidelijk en overzichtelijk uitziet, waarop klanten precies zien wat jouw bedrijf doet. Wij besteden veel aandacht aan de vindbaarheid van je website, zodat klanten jouw vinden via Google, en jouw klantenkring kan gaan groeien.
Of als je zaden wilt gaan verkopen als extra onderdeel op jouw website kunnen wij dit realiseren voor jou.

hoveniers website laten maken
hovenier website

Als hovenier, makkelijk je eigen website beheren.

Volledig aanpasbaar & mobielvriendelijk.

Na oplevering kun je foto’s, teksten en kleuren eenvoudig zelf aanpassen. 

Je nieuwe hovenier website zal goed tot zijn recht komen op ieder apparaat, daar zorgen wij voor. Of klanten je website nu op hun tablet, telefoon of desktop computer bekijken, met website design van Bink Online haal je er het maximale uit.

Het is het 100% waard.

Waar voor je geld!

Je krijgt een professionele Hoveniers website met bijvoorbeeld meerdere instelbare slideshows, prijspakketten, bewegende onderdelen en volop portfolio mogelijkheden.

website voor hovenier laten maken
Website laten maken voor Hovenier

Google vriendelijke hoveniers website.

Google vriendelijk & SEO Ready

Je wilt natuurlijk dat je hoveniers website gaat opvallen in Google. Snappen wij maar al te goed! Daarom, zetten wij speciaal voor jou het e.e.a. klaar om hier gemakkelijk mee aan de slag te kunnen gaan.

Daarnaast ontvang je van ons een Google Checklist, waarop alle stappen staan die je nodig hebt om jezelf klaar te zetten in Google.

 

Wij bouwen alle websites inclusief
~
Optimale beveiliging

Wist je dat 85% van alle WordPress websites beveiligingslekken bevatten? Door middel van onze website weet je zeker dat je over de meest optimale beveiliging beschikt. Zeg maar gedag tegen mensen die uit zijn op je persoonlijke gegevens!

SEO Tools

Onze websites worden gemaakt met inachtneming van alle mogelijke SEO Tools om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid van je website naar een hoger niveau wordt getild. Hierdoor weten nieuwe klanten je keer op keer te vinden via de online zoekmachines.

ReCaptcha V3 (anti-spam)

Zonder een anti-spam kunnen bots en spammers los gaan op bijvoorbeeld je contactformulier. Dit maakt je website niet alleen veel onveiliger, maar het zorgt ook nog eens voor een onbetrouwbare uitstraling. Dankzij de ReCaptcha V3 anti-spam voorzie je jouw website van de nodige bescherming.

h
Google Analytics integratie

Met Google Analytics maken wij het mogelijk om het website verkeer op een overzichtelijke manier bij te houden. Hiermee beschik je over alle kennis die vereist is om in kaart te brengen hoe succesvol jouw website op dit moment is.

Google Search Console Integratie

Dankzij de Google Search Console Integratie weet je zeker dat je op basis van specifieke zoektermen gevonden wordt voor de klant. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om hun werkgebied bijvoorbeeld af te kaderen om zich te richten tot een selecte doelgroep.

Workshop

Tijdens onze workshop leer je alles wat je moet weten om zelfstandig een professionele website op poten te houden. Tijdens de workshop leer je hoe je je eigen website kan bijwerken. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je het maandelijkse onderhoud zelf kan doen.

Nathan Kok
Nathan Kok
2023-06-17
Mijn website laten maken bij Bink Online. Snel en netjes geregeld. Merkte al vrij snel een stijging in klanten, super!
Nick__ Nappa
Nick__ Nappa
2023-03-25
Laat mijn WordPress onderhoud hier doen en wordt altijd netjes bijgehouden, super tevreden over mijn onderhoudspakket !
Lisanne Tieland
Lisanne Tieland
2023-02-21
Ben je opzoek naar een meedenkende websitebouwer die vol passie en met flinke snelheid jou helpt aan het beste resultaat? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bink Online! In kwestie van twee weken heeft hij twee website van webhosing partij overgezet, Google ingesteld, plug-ins geüpdate enz. Het enthousiasme, de prettige manier van werken, duidelijkheid en snelheid zorgen ervoor dat wij heel erg tevreden zijn!
Bart van hinte
Bart van hinte
2023-02-14
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in Bink Online. Robbert denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Erik B.
Erik B.
2022-12-30
Door Bink Online mijn website laten maken, keurig geregeld super!!
Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!
Jeffrey Hofstede
Jeffrey Hofstede
2022-09-26
Mijn website laten maken door Bink Online, deze is prachtig geworden en de veiligheid en bereikbaarheid is voor mijn bedrijf enorm gestegen. Mocht je nog een webdesigner zoeken, ga dan naar Bink Online!

Wil jij al binnen 1 week online?

Laten we dan samen gaan kijken hoe wij ook jouw hoveniersbedrijf een boost kunnen geven!

Direct webhosting of onderhoudspakket aanvragen en registeren