Maatwerk website laten bouwen?

Maatwerk website laten bouwen? Bink Online helpt bij het ontwikkelen van a-z van het gehele proces. Benieuwd wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen?

Contact opnemenPortfolio bekijken

Recentelijk afgeronde projecten.

Cryptoherstel
Brittsboevenbende
Oncreative
Tara fotografie
ChuChu
AFC Brandpreventie
Studio B&R
Pluis kattenkapper aan huis
T&B Logistics B.V.
Studio vaganza
VitaDesk
Onze voordelen op een rijtje

Altijd een transparant tarief

Wij zijn van opvatting dat tarieven transparant moeten zijn. Geen verborgen kosten of verplichte contracten maar een prijs die gelijk duidelijk is.

Een zeer snelle oplevering

We begrijpen maar al te goed dat je niet altijd even lang kunt wachten op je website. Wil je een maatwerk website laten bouwen? Dan kun je deze binnen 4-6 weken verwachten. 

Service op maat

Op zoek naar een Maatwerk website? Mocht je bepaalde wensen hebben voor de websites dan verwerken wij deze vervolgens in het eindproject. Zo beschik je altijd over een website die perfect past bij wat je zoekt.

Websites, gericht op kwaliteit.

Wij bouwen alle websites inclusief
Een adembenemend design op elk scherm

Met onze responsieve ontwerpen zal de website er altijd fantastisch uitzien, of het nu op een laptop, tablet of smartphone is.

Meer bezoekers, meer klanten

We weten hoe belangrijk het is om gezien te worden in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jullie website verschijnt in de zoekresultaten, waardoor deze meer potentiële klanten aantrekt.

Conversies, conversies, conversies

jullie website is geen visitekaartje; het is een krachtige tool om doelen te bereiken. We integreren slimme elementen om bezoekers in klanten om te zetten.

h
100% jullie eigendom

De website is natuurlijk 100% van jullie bedrijf, ook als jullie overstappen naar een andere partij. Dan krijgen jullie hem natuurlijk zo mee!

~
Veiligheid staat voorop

De veiligheid van de website en de gegevens van jullie klanten zijn onze topprioriteit. We zorgen voor robuuste beveiligingsmaatregelen.

Ondersteuning die je kunt vertrouwen

Ons werk stopt niet na de lancering. Wij bieden ondersteuning en onderhoud, zodat de website probleemloos blijft draaien terwijl jullie bedrijf groeit.

Website OP mAAT

Maatwerk website laten bouwen

Zoals je wel kan zien zit je bij Bink Online goed als het gaat om een Maatwerk website laten bouwen. Door middel van onze websites op maat is het ook voor jou mogelijk om je bedrijf pas écht op de kaart te zetten. Heb je vragen over één van onze diensten? Of wil je wat meer te weten komen over de manier waarop we te werk gaan? Neem dan zeker even contact met ons op. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om tee bekijken wat we voor je kunnen betekenen!

Website laten maken Benthuizen

geen addertjes onder het gras

Geen verborgen kosten of verplichte contracten

Maatwerk website laten bouwen voor jouw eigen onderneming? Of vind je het tijd om jouw huidige site een upgrade te geven?

Geen zorgen of addertjes onder het gras bij Bink Online.

Wij verplichten je niet om contracten met ons af te sluiten. Je kunt de hosting en het onderhoud gewoon zelf regelen. Mocht het toch niet zelf lukken, zijn we er natuurlijk ook gewoon voor je!

Wil jullie ook binnen 4-6 weken online?

Laten we dan samen gaan kijken hoe wij ook jullie bedrijf een boost kunnen geven!