Top 10: Beste Email Marketing Software van 2024

door | 29-12-2023

Ben je op zoek naar de beste email marketing software voor 2024? Het kiezen van de juiste software is essentieel om succesvolle emailcampagnes te kunnen verzenden. In dit artikel hebben we de top 10 beste email marketing software voor 2024 op een rij gezet. Of je nu een klein bedrijf bent, een e-commerce onderneming runt, of een groot enterprise bedrijf bent, er is gegarandeerd een softwareoptie die bij je behoeften past.

Belangrijkste punten

 • Ontdek de beste email marketing software voor 2024
 • Vind de software die het beste bij je bedrijf past
 • Optimaliseer je emailcampagnes voor maximale ROI
 • Maak gebruik van de unieke kenmerken van elke softwareoptie
 • Kies de software die past bij je budget en behoeften

MailerLite

MailerLite is bekend vanwege zijn betaalbaarheid en is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve e-mailmarketingoplossing. Hoewel het geen gratis proefversie aanbiedt, heeft MailerLite een scala aan plannen die beginnen vanaf een betaalbare prijs. Het biedt ook functies zoals een drag-and-drop editor, aanpasbaar ontwerp en de mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te versturen.

MailerLite

Met MailerLite kun je eenvoudig aantrekkelijke e-mails maken en verzenden naar je doelgroep. De drag-and-drop editor maakt het mogelijk om e-mails te ontwerpen zonder enige programmeerkennis. Je kunt verschillende elementen toevoegen, zoals afbeeldingen, knoppen en tekstblokken, om je berichten op te maken. Bovendien kun je de ontwerpen aanpassen aan je merkidentiteit, zodat je e-mails er professioneel uitzien en consistent zijn met je merk.

MailerLite biedt ook de mogelijkheid om campagnes vanuit meerdere domeinen te versturen. Dit is handig als je meerdere merken of websites hebt en je elk merk een unieke afzender-ID wilt geven. Met deze functie kun je je e-mails personaliseren en ervoor zorgen dat ze relevanter zijn voor je ontvangers.

De prijzen van MailerLite variëren op basis van het aantal abonnees dat je hebt. Het begint vanaf een zeer betaalbare prijs en wordt alleen duurder naarmate je abonneebestand groeit. Dit maakt MailerLite een uitstekende keuze voor bedrijven die een betaalbare oplossing zoeken zonder in te leveren op functionaliteit.

Voordelen van MailerLite:

 • Betaalbare prijzen
 • Drag-and-drop editor voor eenvoudig ontwerpen van e-mails
 • Aanpasbaar ontwerp voor consistente merkpresentatie
 • Mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te versturen

Nadelen van MailerLite:

 • Geen gratis proefversie beschikbaar

Overall, MailerLite is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke e-mailmarketingoplossing. Met zijn drag-and-drop editor en aanpasbaar ontwerp kun je eenvoudig aantrekkelijke e-mails maken en verzenden naar je doelgroep.

PrijsAantal abonneesFunctionaliteiten
Start1 – 1.000Drag-and-drop editor, aanpasbaar ontwerp, campagnes vanaf één domein
Gratis1 – 1.000Drag-and-drop editor, aanpasbaar ontwerp, campagnes vanaf één domein
Groeien1.001 – 2.500Drag-and-drop editor, aanpasbaar ontwerp, campagnes vanaf meerdere domeinen
Pro2.501 – 5.000Drag-and-drop editor, aanpasbaar ontwerp, campagnes vanaf meerdere domeinen

Braze

Braze is een white label e-mailmarketingsoftware die is ontworpen voor grote ondernemingen. Met zijn geavanceerde functies en mogelijkheden is Braze uitermate geschikt voor bedrijven die een krachtige en schaalbare e-mailmarketingoplossing nodig hebben.

Dankzij de white label-functionaliteit kan Braze naadloos worden geïntegreerd met het merk van jouw onderneming, waardoor je een consistente merkervaring kunt bieden aan jouw klanten. Met Braze kun je ook gepersonaliseerde e-mailcampagnes van hoge kwaliteit maken en leveren, waardoor je de betrokkenheid en het succes van je e-mailmarketinginspanningen kunt vergroten.

Braze biedt een gratis demo aan, zodat je de software kunt uitproberen voordat je een beslissing neemt. Daarnaast bieden ze prijzen op aanvraag, waardoor je een op maat gemaakt prijsplan kunt krijgen dat past bij de behoeften van jouw bedrijf. Met Braze kun je de prestaties van jouw e-mailcampagnes nauwkeurig volgen en analyseren, zodat je constant kunt blijven optimaliseren en het maximale rendement op je investering kunt behalen.

Met Braze als jouw e-mailmarketingoplossing kun je jouw merkbekendheid vergroten en je klanten betrokken en tevreden houden.

Belangrijkste kenmerken van Braze:

 • Gespecialiseerd in white label e-mailmarketing
 • Geavanceerde functies voor personalisatie en segmentatie
 • Mogelijkheid om gepersonaliseerde e-mails van hoge kwaliteit te maken en te verzenden
 • Nauwkeurige tracking en analyse van e-mailcampagnes
 • Naadloze integratie met het merk van jouw onderneming

Met Braze kun je een krachtige en schaalbare e-mailmarketingstrategie opbouwen die is afgestemd op de behoeften van grote ondernemingen. Verbeter de betrokkenheid van je klanten en behaal meer succes met je e-mailmarketinginspanningen.

BrazeVoordelen
Geavanceerde white label e-mailmarketingsoftware
 • Biedt een consistente merkervaring
 • Gepersonaliseerde e-mailcampagnes van hoge kwaliteit
 • Prijs op aanvraag, aangepast aan de behoeften van je bedrijf
 • Nauwkeurige tracking en analyse van e-mailcampagnes
 • Geavanceerde functies voor personalisatie en segmentatie

HubSpot: De beste keuze voor B2B bedrijven

Als je een B2B bedrijf hebt en op zoek bent naar de beste email marketing software, dan is HubSpot de ideale keuze voor jou. Met zijn uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden biedt HubSpot een alles-in-één oplossing voor het optimaliseren van je B2B emailcampagnes.

HubSpot biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je de software kunt uitproberen voordat je een beslissing neemt. Bovendien heeft HubSpot ook een gratis abonnementsplan beschikbaar, waarmee je kunt beginnen met het verzenden van professionele emails zonder extra kosten.

Eigenschappen van HubSpot:

 • Uitgebreide rapportage en analytics: Met HubSpot kun je gedetailleerde rapporten genereren en diepgaande inzichten verkrijgen in de prestaties van je B2B emailcampagnes. Je kunt zaken zoals open rates, click-through rates en conversies bijhouden om de effectiviteit van je campagnes te meten.
 • Geavanceerde segmentatie: HubSpot stelt je in staat om je emailontvangers op te splitsen in specifieke doelgroepen op basis van criteria zoals industrie, functie en bedrijfsgrootte. Dit stelt je in staat om zeer relevante en gepersonaliseerde emails te versturen, waardoor je de betrokkenheid en conversies kunt verhogen.
 • Automatisering van B2B emailcampagnes: Met HubSpot kun je workflows maken om je B2B emailcampagnes te automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld gepersonaliseerde follow-up emails sturen op basis van acties die ontvangers hebben ondernomen, zoals het openen van een vorige email of het bezoeken van specifieke pagina’s op je website.

Met al deze krachtige functies stelt HubSpot je in staat om je B2B emailmarketing naar een hoger niveau te tillen en je zakelijke doelstellingen te bereiken. Of je nu je leads wilt converteren, klantrelaties wilt versterken of je omzet wilt verhogen, HubSpot biedt alle tools die je nodig hebt.

“HubSpot is de beste keuze voor B2B bedrijven vanwege zijn uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden.”

Ontdek zelf waarom HubSpot de favoriete keuze is van veel succesvolle B2B bedrijven en profiteer van de gratis proefperiode van 14 dagen. Bezoek de HubSpot website voor meer informatie en om aan de slag te gaan.

Vergelijking van de beste email marketing software voor B2B bedrijven:

Email Marketing SoftwareBeschikbare plannenGratis proefperiode
HubSpotGratis abonnementsplan en betaalde plannen beschikbaar
(prijzen op aanvraag)
14 dagen
MailerLiteGratis abonnementsplan en betaalde plannen beschikbaar
BrazeGratis demo en prijzen op aanvraag

Let op: Deze tabel bevat slechts een selectie van email marketing software voor B2B bedrijven. Raadpleeg de individuele websites voor volledige informatie over beschikbare plannen en proefperiodes.

HubSpot beste voor B2B bedrijven afbeelding

MailChimp: Beste voor geavanceerde klantanalyse

MailChimp staat bekend om zijn geavanceerde klantanalyse. Het biedt een gratis proefperiode van 30 dagen en een gratis plan. Met functies zoals geavanceerde analytics, een drag-and-drop editor en de mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te verzenden, is MailChimp een populaire keuze voor bedrijven die hun e-mailmarketinginspanningen willen analyseren en optimaliseren.

Met de geavanceerde analytics van MailChimp kun je diepgaande inzichten verkrijgen in het gedrag van je klanten. Je kunt bijvoorbeeld zien wie je e-mails opent, op welke links ze klikken en welke acties ze ondernemen na het ontvangen van je e-mails. Deze uitgebreide analyses helpen je om je campagnes te verbeteren en beter in te spelen op de behoeften en interesses van je klanten.

Daarnaast biedt MailChimp ook een intuïtieve drag-and-drop editor waarmee je eenvoudig professioneel uitziende e-mails kunt maken zonder dat je hiervoor programmeerkennis nodig hebt. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen en deze naar wens aanpassen, zodat je e-mails perfect aansluiten bij je merkidentiteit.

Met de mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te verzenden, kun je verschillende merken of bedrijfsafdelingen binnen één MailChimp-account beheren. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en maakt het gemakkelijk om consistentie in je merkcommunicatie te behouden.

MailChimp geavanceerde klantanalyse

Voordelen van MailChimp:

 • Geavanceerde klantanalyse
 • Gratis proefperiode van 30 dagen
 • Gratis plan beschikbaar
 • Drag-and-drop editor voor eenvoudige e-mailontwerp
 • Mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te verzenden

Met deze functies is MailChimp een krachtige tool voor bedrijven die hun e-mailmarketingprestaties willen verbeteren en hun klantanalyse naar een hoger niveau willen tillen.

“MailChimp stelt mij in staat om diepgaande analyses uit te voeren op het gedrag van mijn klanten. Hierdoor kan ik mijn e-mailcampagnes optimaliseren en beter inspelen op hun behoeften.” – Janine van den Broek, Marketingmanager

VoordelenNadelen
Geavanceerde klantanalyseKan overweldigend zijn voor beginners
Gratis proefperiode van 30 dagenBeperkingen voor gratis plan
Drag-and-drop editorBepaalde geavanceerde functies zijn alleen beschikbaar in betaalde plannen
Mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te verzenden

Constant Contact: Beste voor beginners

Voor beginners op het gebied van e-mailmarketing is Constant Contact een aanrader. Deze software biedt een gratis proefperiode van 60 dagen en plannen die beginnen vanaf een betaalbare prijs. Met functies zoals de drag-and-drop editor, aanpasbare templates en een gebruiksvriendelijke interface is Constant Contact een geschikte keuze voor bedrijven die nieuw zijn in e-mailmarketing.

Met Constant Contact kun je eenvoudig professioneel ogende e-mails maken en verzenden, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. De drag-and-drop editor stelt je in staat om e-mails te ontwerpen zonder dat je hoeft te coderen. Bovendien biedt Constant Contact een breed scala aan aanpasbare templates waarmee je snel en gemakkelijk e-mails kunt maken die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

“Constant Contact is een geweldige tool voor beginners die hun eerste stappen willen zetten in e-mailmarketing. Met de gebruiksvriendelijke interface en de vele aanpasbare functies, kunnen beginners snel aan de slag en professionele e-mails verzenden.”

Constant Contact

Kenmerken van Constant Contact

FunctieOmschrijving
Drag-and-drop editorOntwerp e-mails zonder te hoeven coderen
Aanpasbare templatesGebruik professionele templates die passen bij jouw bedrijf
Gebruiksvriendelijke interfaceNavigeer moeiteloos door de software, zelfs als beginner

Dankzij de drag-and-drop editor van Constant Contact kun je eenvoudig afbeeldingen, tekst, knoppen en andere elementen toevoegen aan je e-mails. Je kunt de inhoud van je e-mails aanpassen aan de specifieke behoeften en doelen van je bedrijf. Bovendien biedt Constant Contact uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat je de prestaties van je e-mailcampagnes kunt volgen en analyseren.

Als beginner is het belangrijk om een e-mailmarketingsoftware te kiezen die gemakkelijk te gebruiken is en goede ondersteuning biedt. Constant Contact staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en helpt je graag op weg bij het opzetten en optimaliseren van je e-mailmarketingstrategie. Met de juiste begeleiding en het gebruik van Constant Contact kun je jouw bedrijf laten groeien en succes behalen in de wereld van e-mailmarketing.

Mailjet

Mailjet is het beste platform voor team samenwerking. Met zijn uitstekende functies en mogelijkheden stelt Mailjet teams in staat om naadloos samen te werken bij het uitvoeren van hun e-mailmarketingcampagnes. Of je nu een klein team of een groot team hebt, Mailjet biedt de tools die nodig zijn om effectieve samenwerking te garanderen.

Met de freemium-versie van Mailjet kun je het platform eerst uitproberen voordat je een premium abonnement aanschaft. De prijs van de betaalde abonnementen is redelijk en biedt verschillende opties voor bedrijven van verschillende groottes en behoeften.

Een van de belangrijkste functies van Mailjet is de templatebibliotheek. Hiermee kunnen teamleden gemakkelijk sjablonen delen en hergebruiken, waardoor het proces van het maken en bewerken van e-mails snel en efficiënt verloopt. Daarnaast biedt Mailjet ook teambeheerfunctionaliteiten, zoals het toewijzen van rollen en rechten aan verschillende teamleden, om de samenwerking te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina zit.

Deze tabel vergelijkt de belangrijkste kenmerken van Mailjet:

KenmerkenMailjet
PrijsFreemium, betaalde abonnementen beschikbaar
TemplatebibliotheekJa
TeambeheerfunctionaliteitenJa
IntegratiemogelijkhedenBreed scala aan integraties beschikbaar
Geavanceerde analyticsJa

Door Mailjet te gebruiken voor jouw e-mailmarketingactiviteiten, kun je ervoor zorgen dat jouw team effectief kan samenwerken en de gewenste resultaten behaalt. Met de krachtige tools en functies van Mailjet ben je klaar om succesvolle e-mailcampagnes te creëren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Mailjet beste voor team samenwerking

BigMailer: De beste keuze voor middelgrote bureaus

BigMailer is jouw ideale partner als je een middelgroot bureau bent op zoek naar een krachtige email marketing oplossing. Met zijn rijke functies en gebruiksvriendelijke interface biedt BigMailer de mogelijkheid om je email marketinginspanningen effectief te beheren en te schalen.

BigMailer biedt zowel een freemium versie als betaalde plannen aan, die beginnen tegen een lage prijs per 1000 contacten per maand. Of je nu net begint of al een gevestigde speler bent, BigMailer kan aan jouw behoeften voldoen.

Eén van de belangrijkste kenmerken van BigMailer is het geavanceerde contactbeheer. Hiermee kun je gemakkelijk contactlijsten beheren, segmenteren en personaliseren voor een optimale targeting van je doelgroep. Met dit niveau van controle en flexibiliteit kun je eenvoudig de juiste boodschap op het juiste moment afleveren.

Gebruiksvriendelijke interface van BigMailer

Daarnaast zorgt de intuïtieve interface van BigMailer ervoor dat je gemakkelijk en snel emailcampagnes kunt opzetten en beheren. Met de drag-and-drop editor kun je professionele en aantrekkelijke e-mails maken, zonder technische kennis of ontwerpvaardigheden.

Als middelgroot agency is het ook belangrijk om de prestaties en resultaten van je emailcampagnes te volgen. BigMailer biedt uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, zodat je inzicht hebt in je open rates, click-through rates en conversies. Hierdoor kun je jouw strategieën optimaliseren en je ROI maximaliseren.

Met BigMailer kun je ook profiteren van geavanceerde automatiseringsopties, waaronder gepersonaliseerde welkomst- en verjaardagse-mails, geautomatiseerde workflows, en het verzenden van follow-up e-mails op basis van gebruikersgedrag. Hiermee kun je waardevolle en relevante communicatie leveren aan je klanten, wat resulteert in hogere betrokkenheid en conversies.

Kortom, BigMailer is de ideale keuze voor middelgrote bureaus die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige email marketing oplossing. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksvriendelijke interface en schaalbare prijsmodellen, helpt BigMailer jouw bureau om succesvolle en effectieve emailcampagnes te creëren en te beheren.

BigMailer

Belangrijkste kenmerken van BigMailerPrijs
Geavanceerd contactbeheer en segmentatieLage prijs per 1000 contacten per maand
Drag-and-drop editor voor eenvoudige e-mailcreatieFreemium versie beschikbaar
Uitgebreide rapportage en analyse mogelijkhedenBetaalde plannen beschikbaar
Geavanceerde automatiseringsopties

Klaviyo

Klaviyo is de beste oplossing voor e-commerce bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige email marketing software. Met een gratis plan en betaalbare prijzen voor de betaalde plannen, biedt Klaviyo een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maar wat Klaviyo echt onderscheidt, zijn de geavanceerde functies die specifiek zijn ontworpen voor e-commerce. Met dynamische content gebaseerd op eerdere interacties kunnen bedrijven gepersonaliseerde e-mails sturen naar hun klanten, waardoor de betrokkenheid en conversie worden verhoogd.

Bovendien biedt Klaviyo krachtige segmentatietools waarmee je je e-maillijst kunt opsplitsen op basis van specifieke criteria, zoals aankoopgeschiedenis, gedrag op de website of demografische gegevens. Hierdoor kun je gerichte en relevante inhoud verzenden naar de juiste doelgroep.

Klaviyo integreert ook naadloos met populaire e-commerce platforms zoals Shopify, WooCommerce en Magento. Dit betekent dat je gemakkelijk je winkelgegevens kunt synchroniseren, productaanbevelingen kunt doen op basis van aankoopgeschiedenis en gerichte e-mailcampagnes kunt automatiseren.

Klaviyo e-commerce

Waarom Klaviyo de beste keuze is voor e-commerce:

 • Gratis plan en betaalbare prijzen voor betaalde plannen
 • Dynamische content gebaseerd op eerdere interacties
 • Geavanceerde segmentatietools voor gerichte campagnes
 • Integraties met populaire e-commerce platforms

Of je nu een klein bedrijf of een snelgroeiende online winkel hebt, Klaviyo biedt de nodige tools en functionaliteiten om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen. Zorg ervoor dat je de kracht van e-mailmarketing volledig benut en je e-commerce business laat bloeien met Klaviyo als jouw betrouwbare partner.

Moosend: Beste voor kleine bedrijven

Voor kleine bedrijven is Moosend de beste keuze als het gaat om e-mailmarketing software. Met een 30-daagse gratis proefperiode en betaalbare abonnementen, is het een ideale oplossing om je e-mailcampagnes te stroomlijnen.

Moosend biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk e-commerce automatisering kunt implementeren. Met de mogelijkheid om aanpasbare aanmeldingsformulieren te maken, kun je waardevolle leads vastleggen en je mailinglijst laten groeien.

Met Moosend kun je ook profiteren van functies zoals geautomatiseerde segmentatie, het bijhouden van opens en klikken, en A/B-testen. Hierdoor kun je gerichte en gepersonaliseerde e-mails versturen die aansluiten op de behoeften en interesses van je doelgroep.

Bovendien biedt Moosend krachtige analysetools waarmee je de prestaties van je e-mailcampagnes kunt meten en optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de open rates, click-through rates en conversieratio’s bijhouden om inzicht te krijgen in de effectiviteit van je berichten.

Moosend e-mailmarketing software

Met Moosend haal je het maximale uit je e-mailmarketingstrategie voor kleine bedrijven. Het is een kosteneffectieve oplossing met uitgebreide functies en gebruiksgemak.

Of je nu net begint met e-mailmarketing of je bestaande campagnes wilt verbeteren, Moosend biedt alle tools en mogelijkheden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Met zijn focus op kleine bedrijven is Moosend de beste keuze voor jouw e-mailmarketingbehoeften.

Brevo: Beste voor drag-and-drop bouwen

Als je op zoek bent naar een e-mailmarketingsoftware waarmee je gemakkelijk en snel kunt bouwen met de drag-and-drop functionaliteit, dan is Brevo de beste keuze voor jou. Met Brevo kun je eenvoudig aantrekkelijke e-mails maken zonder dat je technische vaardigheden nodig hebt. Het biedt een intuïtieve drag-and-drop editor waarmee je moeiteloos verschillende elementen, zoals afbeeldingen, tekstblokken en knoppen, kunt toevoegen en aanpassen.

Daarnaast biedt Brevo ook een breed scala aan aanpasbare templates die je kunt gebruiken als startpunt voor je ontwerpen. Met slechts een paar klikken kun je de kleuren, lettertypen en indelingen aanpassen om een unieke en professionele uitstraling te creëren die past bij jouw merk.

Maar Brevo biedt meer dan alleen een drag-and-drop editor. Het stelt je ook in staat om SMS- en WhatsApp-campagnes te verzenden, waardoor je meerdere kanalen kunt benutten om je boodschap over te brengen. Dit biedt je de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en je marketingcampagnes verder te diversifiëren.

Om te ervaren hoe Brevo jouw e-mailmarketinginspanningen kan transformeren, kun je gebruikmaken van de 30-daagse gratis proefversie. Daarnaast biedt Brevo ook een gratis plan aan, zodat je de software op je eigen tempo kunt verkennen en ontdekken of het de juiste oplossing is voor jouw bedrijf.

Brevo - Beste voor drag-and-drop bouwen

FunctionaliteitBrevo
Drag-and-drop editor
Aanpasbare templates
SMS- en WhatsApp-campagnes
Gratis proefversie30 dagen
Gratis plan

Conclusie

Om uw emailmarketingcampagnes effectief te beheren en uw ROI te maximaliseren, is het belangrijk om de beste email marketing software voor uw bedrijf te kiezen. De top 10 beste email marketing software-opties voor 2024 zijn MailerLite, Braze, HubSpot, MailChimp, Constant Contact, Mailjet, BigMailer, Klaviyo, Moosend en Brevo.

Elke software heeft zijn unieke functies en voordelen, daarom is het essentieel om uw specifieke behoeften en vereisten in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste email marketing software. MailerLite staat bekend om zijn betaalbaarheid, Braze is gericht op enterprise bedrijven, HubSpot is ideaal voor B2B-bedrijven. MailChimp biedt geavanceerde klantanalyse, Constant Contact is een goede keuze voor beginners, Mailjet is geschikt voor team samenwerking, BigMailer is aanbevolen voor middelgrote bureaus, Klaviyo is geoptimaliseerd voor e-commerce. Moosend is ideaal voor kleine bedrijven en Brevo biedt een drag-and-drop bouwfunctie.

Kortom, met de juiste email marketing software kunt u uw emailcampagnes succesvol beheren en uw bedrijf laten groeien. Neem de tijd om de beste optie te kiezen die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Profiteer van de unieke functies en voordelen van elke software om uw marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.

 

FAQ

Wat is witte label email marketing software?

White label email marketing software is een platform waarmee je massa-e-mails kunt versturen onder je eigen merk. Je kunt je eigen merknaam gebruiken bij het verzenden van e-mails, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

 

Welke zijn de beste email marketing software voor 2024?

De top 10 beste email marketing software voor 2024 zijn MailerLite, Braze, HubSpot, MailChimp, Constant Contact, Mailjet, BigMailer, Klaviyo, Moosend en Brevo.

 

Is MailerLite betaalbaar?

Ja, MailerLite staat bekend om zijn betaalbaarheid en is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve email marketing oplossing.

 

Welke software is het beste voor enterprise bedrijven?

Braze is een whitelabel email marketing software die zich richt op enterprise bedrijven. Het biedt geavanceerde functionaliteiten en is schaalbaar voor bedrijven die een robuuste email marketing oplossing nodig hebben.

 

Welke software is het beste voor B2B bedrijven?

HubSpot is aanbevolen voor B2B bedrijven. Het biedt diepgaande rapportage- en analysemogelijkheden en is een uitgebreide email marketing software voor bedrijven die hun B2B emailcampagnes willen optimaliseren.

 

Hebben MailChimp geavanceerde klantanalyse mogelijkheden?

Ja, MailChimp staat bekend om zijn geavanceerde klantanalyse mogelijkheden. Het biedt functies zoals geavanceerde analytics, een drag-and-drop editor en de mogelijkheid om campagnes vanaf meerdere domeinen te verzenden.

 

Welke email marketing software is het beste voor beginners?

Constant Contact is aanbevolen voor beginners. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, een drag-and-drop editor en aanpasbare templates.

 

Welke software is het beste voor team samenwerking?

Mailjet is het beste voor team samenwerking. Het biedt functies zoals een template bibliotheek en team management functionaliteiten, waardoor het ideaal is voor bedrijven die naadloos willen samenwerken in hun email marketing campagnes.

 

Welke software is het beste voor middelgrote bureaus?

BigMailer is aanbevolen voor middelgrote bureaus. Het biedt geavanceerd contactbeheer en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een geschikte keuze is voor bureaus die hun email marketing inspanningen willen beheren en schalen.

 

Welke software is het beste voor e-commerce bedrijven?

Klaviyo is het beste voor e-commerce bedrijven. Het biedt dynamische inhoud op basis van eerdere interacties, segmentatie tools en integraties met populaire e-commerce platforms.

 

Welke software is het beste voor kleine bedrijven?

Moosend is aanbevolen voor kleine bedrijven. Het biedt functies zoals eenvoudige implementatie van e-commerce automatisering, aanpasbare aanmeldingsformulieren en een gebruiksvriendelijke interface.

 

Welke software is het beste voor drag-and-drop bouwen?

Brevo is het beste voor drag-and-drop bouwen. Het biedt een drag-and-drop editor, aanpasbare templates en de mogelijkheid om SMS- en WhatsApp-campagnes te verzenden.

 

Anker tekst

Wat is anker tekst?

Een anker tekst, ook wel anchor tekst genoemd, is de tekst waarmee een link gekoppeld is. Het is een klikbare tekst die verwijst naar een andere...

Domeinextensie

Wat is een domeinextensie?

Een domeinextensie, ook wel achtervoegsel genoemd, is het laatste deel van een domeinnaam dat na de punt komt. Het is het hoogste niveau van een...

CAPTCHA

Wat is CAPTCHA?

CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) is een veiligheidsmaatregel die gebruikt wordt om te testen...

Pop-up

Wat is een pop-up?

Een pop-up is een nieuw venster dat boven op een ander venster verschijnt. Het is meestal kleiner dan het al aanwezige venster. Pop-ups kunnen...

Sitemap

Wat is een sitemap?

Een sitemap is een pagina met een lijst van alle pagina's op een website. Er zijn twee typen sitemaps - één voor bezoekers en één voor...

Redirect

Wat is een redirect?

Een redirect is een manier om zowel zoekmachines als gebruikers naar een andere URL te sturen dan de oorspronkelijke aangevraagde URL. Het wordt...

HTTPS

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure en is een beveiligde manier om data te versturen via het internet. Met HTTPS wordt informatie...

Robots.txt

Wat is robots.txt?

Een robots.txt bestand is een tekstbestand dat webmasters maken om zoekmachine crawlers (robots) instructies te geven over welke pagina's op hun...

Crawler/Spider

Wat is een crawler/spider?

Een crawler, ook wel bekend als spider of webcrawler, is een softwareprogramma dat het internet systematisch doorzoekt en gegevens verzamelt....

Professionele website laten bouwen?

Of een webshop, kan natuurlijk ook.