Elementor kopen – Hoe aanschaffen & kosten van Pro versie

door | 23-12-2023

Wil jij Elementor Pro kopen om zelf, zonder technische kennis, jouw eigen WordPress website of webshop te maken? Elementor Pro is de populairste WordPress page builder met meer dan 5.000.000 gebruikers. Het biedt toegang tot meer dan 300 Elementor templates, een popup builder en formulieren builder. Elementor Pro kopen is een slimme keuze voor wie zelf een professionele website wil bouwen.

Met Elementor Pro kun je gemakkelijk elementen naar je website slepen dankzij het gebruiksvriendelijke drag-and-drop systeem. De gratis versie van Elementor heeft beperkte mogelijkheden, maar met Elementor Pro krijg je toegang tot meer dan 300 templates, een popup builder en een formulieren builder. Hiermee kun je professionele websites maken zonder technische kennis.

Belangrijkste punten:

 • Elementor Pro is de populairste WordPress page builder met meer dan 5.000.000 gebruikers.
 • Het biedt toegang tot meer dan 300 Elementor templates, een popup builder en formulieren builder.
 • Elementor Pro is gebruiksvriendelijk en ideaal voor wie zelf een professionele website wil bouwen.
 • Het werkt goed samen met alle WordPress thema’s en populaire plugins zoals Yoast, Rank Math en WooCommerce.
 • Elementor Pro biedt verschillende pakketten met variërende prijzen en functionaliteiten.

Elementor Pro biedt een one-stop shop voor websiteontwikkeling, met alle tools die je nodig hebt. Het is belangrijk om de kosten en functionaliteit van Elementor Pro af te wegen tegen andere opties om de juiste keuze te maken.

Elementor Pro – Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten

Elementor Pro biedt een gebruiksvriendelijk drag-and-drop systeem. Hiermee kun je gemakkelijk elementen naar je website kunt slepen. Dit maakt het bouwen van een professionele website toegankelijk voor iedereen, zonder technische kennis. In tegenstelling tot de beperkte mogelijkheden van de gratis versie van Elementor, krijg je met Elementor Pro toegang tot een breed scala aan functionaliteiten die je in staat stellen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Een van de grootste voordelen van Elementor Pro zijn de meer dan 300 kant-en-klare Elementor templates. Deze templates zijn ontworpen door professionele ontwerpers en bieden een breed scala aan stijlen en lay-outs. Of je nu een zakelijke website, portfolio, blog of webshop wilt maken, er is altijd een template dat perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Naast de templates biedt Elementor Pro ook een popup builder en formulieren builder. Met de popup builder kun je aantrekkelijke pop-ups maken die de aandacht van jouw bezoekers trekken. De formulieren builder stelt je in staat om eenvoudig formulieren toe te voegen aan je website, zoals contactformulieren of inschrijfformulieren. Hiermee kun je waardevolle gegevens verzamelen en interactie creëren met je gebruikers.

 

Elementor Pro is super gemakkelijk in gebruik.

Elementor Pro in actie

In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten van Elementor Pro:

FunctionaliteitenOmschrijving
Drag-and-drop systeemSleep eenvoudig elementen naar je website zonder technische kennis
300+ Elementor templatesToegang tot een breed scala aan professioneel ontworpen templates
Popup builderMaak aantrekkelijke pop-ups om interactie met je bezoekers te creëren
Formulieren builderVoeg eenvoudig formulieren toe aan je website om gegevens te verzamelen

Met deze functionaliteiten kun je jouw website eenvoudig personaliseren en professioneel laten ogen, zonder dat je hiervoor technische vaardigheden nodig hebt.

Elementor Pro maakt het bouwen van een professionele website toegankelijk voor iedereen, dankzij het gebruiksvriendelijke drag-and-drop systeem en de uitgebreide set aan functionaliteiten zoals templates, een popup builder en een formulieren builder.

Door Elementor Pro te gebruiken, kun je jouw website moeiteloos naar een hoger niveau tillen en een indrukwekkende online aanwezigheid creëren.

Wil je ook profiteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van Elementor Pro?

Voordelen van Elementor Pro

Elementor Pro biedt een one-stop shop voor websiteontwikkeling. Met een breed scala aan functies en tools stelt Elementor Pro webontwikkelaars in staat om professionele websites te ontwerpen zonder technische kennis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Elementor Pro:

1. Geavanceerde functies en tools

Elementor Pro biedt een scala aan geavanceerde functies en tools die je helpen om je website naar een hoger niveau te tillen. Met een theme builder, popup builder en meer dan 50 basiswidgets en 60+ Pro widgets, kun je je website volledig aanpassen en precies de functionaliteiten toevoegen die je nodig hebt.

2. Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grote voordelen van Elementor Pro is de gebruiksvriendelijke interface en het intuïtieve drag-and-drop systeem. Zelfs als je geen ervaring hebt met webontwikkeling, kun je gemakkelijk elementen naar je website slepen en neerzetten, zonder dat je hoeft te coderen. Dit maakt Elementor Pro een uitstekende keuze voor beginners en ervaren gebruikers.

3. Actieve online community

Elementor Pro heeft een grote en actieve online community van gebruikers en ontwikkelaars. Deze gemeenschap biedt ondersteuning, inspiratie en uitbreidingsmogelijkheden, zoals premium templates en widgets die door andere gebruikers zijn gemaakt. Je kunt waardevolle informatie en tips krijgen en je website naar een hoger niveau tillen met behulp van de Elementor Pro-community.

4. Hergebruiken van widgets

Een handige functie van Elementor Pro is de mogelijkheid om widgets op verschillende plaatsen op je site te hergebruiken. Hierdoor kun je tijd besparen bij het ontwerpen van je website en zorgt ervoor dat je consistentie behoudt in het uiterlijk en de functionaliteit van je site.

Met deze voordelen is Elementor Pro een krachtige tool waarmee je professionele websites kunt maken, zelfs als je geen technische kennis hebt. Als je Elementor Pro wilt kopen, klik dan op de onderstaande knop:

 

Voordelen Elementor Pro

Ontdek zelf de voordelen van Elementor Pro en bouw een geweldige website!

 

Elementor Pro en WordPress thema’s, plugins en WooCommerce

Elementor Pro is compatibel met alle WordPress thema’s die voldoen aan de officiële coderingsnormen van WordPress. Hierdoor kun je Elementor Pro probleemloos gebruiken met jouw favoriete thema. Daarnaast werkt Elementor Pro ook samen met populaire plugins zoals Yoast, Rank Math en WooCommerce. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw website nog verder uit te breiden met handige functionaliteiten.

Met Elementor Pro heb je volledige controle over jouw website. Je kunt niet alleen de inhoud en het ontwerp aanpassen, maar ook specifieke onderdelen zoals menu headers, footers en archiefpagina’s bewerken. Door Elementor Pro te integreren met WooCommerce, de populaire e-commerce plugin voor WordPress, kun je zelfs een professionele webshop opzetten.

Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de compatibiliteit van Elementor Pro met WordPress thema’s, plugins en WooCommerce:

WordPress thema’sPluginsWooCommerce
Compatibel met alle thema’s ontwikkeld volgens de coderingsnormen van WordPressCompatibel met populaire plugins zoals Yoast, Rank Math en meerVolledige integratie met WooCommerce voor het bouwen van e-commerce websites

WordPress thema's, plugins en WooCommerce

Elementor Pro biedt je de mogelijkheid om jouw website volledig naar wens aan te passen en uit te breiden met de functionaliteiten die je nodig hebt. Of je nu een professionele portfolio website wilt bouwen met een stijlvol thema, of een krachtige webshop wilt opzetten met WooCommerce, Elementor Pro heeft alles wat je nodig hebt.

Met Elementor Pro kun je profiteren van de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Elementor page builder, terwijl je tegelijkertijd kunt samenwerken met jouw favoriete thema’s, plugins en WooCommerce. Zo kun je een website of webshop creëren die volledig aan jouw wensen voldoet.

Wil je direct aan de slag met Elementor Pro en jouw eigen website bouwen? Klik dan op de onderstaande knop om Elementor Pro te kopen en start jouw webdesign avontuur!

Is Elementor Pro de beste WordPress page builder?

Er zijn veel page builders beschikbaar voor WordPress, maar Elementor onderscheidt zich als een van de meest populaire met meer dan 5 miljoen gebruikers. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface biedt Elementor vele voordelen. Echter, het is belangrijk om ook naar andere opties te kijken en te overwegen of Elementor Pro daadwerkelijk de beste keuze is voor jouw WordPress website.

Elementor Pro biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder toegang tot meer dan 300 templates, een popup builder en een formulieren builder. Deze tools stellen gebruikers in staat om professioneel ogende websites te maken zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Het drag-and-drop systeem van Elementor Pro maakt het eenvoudig om elementen naar je website te slepen en ze naar wens aan te passen.

Hoewel Elementor Pro veel voordelen heeft, zijn er ook enkele mogelijke nadelen waar rekening mee moet worden gehouden. Het kan de laadsnelheid van je website beïnvloeden, vooral als er veel elementen en complexe designs worden gebruikt. Daarnaast kan de editor soms traag aanvoelen, vooral bij het werken met websites die veel content bevatten.

Het is verstandig om alternatieven zoals Kadence en GeneratePress te overwegen. Deze page builders staan bekend om hun snelle en lichte websites, waardoor ze een goede optie kunnen zijn voor wie snelheid en prestaties hoog in het vaandel heeft staan. Het is belangrijk om de kosten en functionaliteit van deze alternatieven af te wegen tegen die van Elementor Pro, om zo de beste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften.

Uiteindelijk hangt de vraag of Elementor Pro de beste WordPress page builder is, af van jouw persoonlijke voorkeuren, website-eisen en budget. Door verschillende opties te verkennen en gebruikersrecensies te lezen, kun je een weloverwogen beslissing nemen. Houd er echter rekening mee dat Elementor Pro een populaire keuze is onder miljoenen gebruikers, wat aantoont dat het een solide en betrouwbare page builder is voor het bouwen van WordPress websites.

Als je besluit om Elementor Pro te kopen, kun je hieronder de button gebruiken om de aankoop te doen.

Beste WordPress page builder

Door Elementor Pro te kopen, krijg je toegang tot de volledige functionaliteiten van deze krachtige WordPress page builder en kun je jouw eigen professionele website bouwen.

 

Kosten en pakketten van Elementor Pro

Als je overweegt om Elementor Pro aan te schaffen, is het belangrijk om te weten welke kosten en pakketten ermee gemoeid zijn. Elementor Pro biedt verschillende pakketten aan waarmee je toegang krijgt tot de uitgebreide functionaliteiten van de page builder. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare pakketten en de bijbehorende kosten.

PakketPrijs per jaarAantal websitesSupport
Essential Plan€591Premium support
Advanced Plan€993Premium support
Expert Plan€19925Premium support
Agency€4991000Premium support

Let op: Elementor Pro biedt geen lifetime licentie aan, wat betekent dat je jaarlijks abonnementskosten moet betalen om gebruik te kunnen blijven maken van de Pro functies.

Kosten Elementor Pro

Met Elementor Pro kun je met de verschillende pakketten kiezen voor de optie die het beste bij jouw behoeften en budget past. Of je nu één website wilt bouwen of meerdere, er is een pakket dat aan jouw eisen voldoet. Houd er wel rekening mee dat het kostenplaatje van Elementor Pro hoger kan zijn in vergelijking met de gratis versie of andere page builders.

Als je wilt profiteren van de gebruiksvriendelijkheid en krachtige functionaliteiten van Elementor Pro, kun je hieronder het pakket van jouw keuze aanschaffen.

Feedback van gebruikers online over Elementor Pro

Elementor Pro heeft een solide reputatie en heeft veel positieve feedback ontvangen van gebruikers online. Laten we eens kijken naar enkele van hun ervaringen:

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten:

 • Veel gebruikers zijn tevreden met de intuïtieve drag-and-drop interface van Elementor Pro. Het maakt het gemakkelijk om elementen naar je website te slepen en de lay-out aan te passen.
 • De beschikbaarheid van meer dan 300 Elementor templates stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk professioneel ogende websites te maken, zonder dat ze vanaf nul hoeven te beginnen.
 • De popup builder en formulieren builder worden ook hoog gewaardeerd door gebruikers, omdat deze functionaliteiten het mogelijk maken interactieve elementen aan de website toe te voegen zonder extra plugins te hoeven installeren.

“Elementor Pro heeft mijn ervaring met het bouwen van websites drastisch verbeterd. Ik was in staat om mijn website in korte tijd te ontwerpen dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de vele beschikbare templates. Het is echt een gamechanger voor iedereen die geen technische kennis heeft.” – Sophie, website eigenaar

Online community:

 • Een ander voordeel dat vaak wordt genoemd, is de grote online community van Elementor Pro. Gebruikers hebben toegang tot actieve forums en groepen waar ze vragen kunnen stellen, ideeën kunnen delen en van anderen kunnen leren.
 • De community biedt ook een platform voor gebruikers om elkaar te helpen en feedback te geven, wat de leercurve verder versnelt en de gebruikerservaring verbetert.

“Ik ben onder de indruk van de ondersteunende Elementor Pro-community. Telkens wanneer ik een probleem tegenkom, is er altijd iemand die me helpt en me door de oplossing leidt. Het is echt een geweldige gemeenschap die klaar staat om te helpen.” – Mark, webontwikkelaar

Nadelen:

 • Desondanks zijn er enkele nadelen waar gebruikers over praten. Een veelvoorkomende klacht is de laadsnelheid van websites die zijn gebouwd met Elementor Pro. Sommige gebruikers ervaren een langere laadtijd, vooral als er veel elementen en functionaliteiten worden toegevoegd.
 • Een ander punt dat wordt genoemd, is het kostenplaatje. Elementor Pro is een premium product en heeft jaarlijkse abonnementskosten, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Ondanks de genoemde nadelen is de algemene feedback over Elementor Pro positief. Het is belangrijk om naar verschillende gebruikerservaringen te kijken en te beoordelen of de voordelen opwegen tegen de nadelen voordat je besluit Elementor Pro te kopen.

Feedback Elementor Pro

Opmerking: Elementor Pro kan direct worden gekocht via de officiële website. Klik op de onderstaande knop om Elementor Pro te kopen:

Andere gebruikerservaringen:

GebruikerErvaring
LisaElementor Pro heeft me geholpen bij het bouwen van mijn e-commerce website en heeft het proces echt versneld. De formulieren builder en WooCommerce-integratie hebben me veel tijd en moeite bespaard. Ik ben erg blij met mijn keuze voor Elementor Pro.
RobertIk heb gemengde gevoelens over Elementor Pro. Het heeft me geholpen bij het ontwerpen van mooie websites, maar ik heb gemerkt dat de laadsnelheid soms een probleem is. Mogelijk hangt dit af van de specifieke configuratie en hostingomgeving. Over het algemeen ben ik echter tevreden met de functionaliteiten.
SarahElementor Pro is geweldig als je snel professionele websites wilt bouwen. De templates zijn een geweldige basis en ik kon ze aanpassen aan mijn eigen merk. Ik vind het ook leuk dat ik de widgets op verschillende plaatsen op mijn site kan hergebruiken. Het heeft me veel tijd bespaard.

Conclusie

Elementor Pro is een populaire en krachtige WordPress page builder met een breed scala aan functionaliteiten. Het stelt gebruikers in staat om op een gebruiksvriendelijke manier professionele websites te bouwen, zonder dat er technische kennis vereist is. Met toegang tot meer dan 300 Elementor templates, een popup builder en een formulieren builder, biedt Elementor Pro alle tools die je nodig hebt om een indrukwekkende online aanwezigheid te creëren.

Echter, bij het overwegen van Elementor Pro zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Het gebruik van Elementor Pro kan invloed hebben op de laadsnelheid van je website, vooral als je veel elementen en functies toevoegt. Dit kan een belangrijke factor zijn om rekening mee te houden, omdat een trage website de gebruikerservaring negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kunnen de kosten van Elementor Pro prijzig zijn, vooral als je meerdere websites beheert.

Als alternatief kun je ook overwegen om naar andere WordPress page builders zoals Kadence en GeneratePress te kijken. Deze builders staan bekend om hun snelle laadtijd en lichtgewicht functionaliteiten, waardoor ze een goede keuze kunnen zijn voor diegenen die snelheid en prestaties belangrijk vinden. Het is belangrijk om de voordelen en nadelen van elke optie zorgvuldig af te wegen voordat je een beslissing neemt.

Als je echter besluit om Elementor Pro te kopen, kun je profiteren van de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide mogelijkheden om een professionele website te bouwen. Klik op de onderstaande knop om Elementor Pro te kopen en aan de slag te gaan met het ontwikkelen van je eigen gepersonaliseerde website.

 

FAQ

Hoeveel kost Elementor Pro?

Elementor Pro biedt verschillende pakketten, variërend van het Essential Plan voor €59 per jaar tot het Agency Plan voor €399 per jaar.

 

Wat zijn de functionaliteiten van Elementor Pro?

Elementor Pro biedt toegang tot meer dan 300 Elementor templates, een popup builder en een formulieren builder.

 

Kan ik Elementor Pro gebruiken zonder technische kennis?

Ja, Elementor Pro heeft een gebruiksvriendelijk drag-and-drop systeem waarmee je gemakkelijk elementen naar je website kunt slepen, zelfs zonder technische kennis.

 

Werkt Elementor Pro samen met andere WordPress thema’s en plugins?

Ja, Elementor Pro werkt goed samen met alle WordPress thema’s die zijn ontwikkeld volgens de coderingsnormen van WordPress. Het werkt ook samen met populaire plugins zoals Yoast, Rank Math en WooCommerce.

 

Wat zijn de voordelen van Elementor Pro?

Elementor Pro biedt een one-stop shop voor websiteontwikkeling, met tools zoals een theme builder, popup builder en meer dan 50 basiswidgets en 60+ Pro widgets. Het heeft een actieve online community en biedt de mogelijkheid om widgets op verschillende plaatsen op je site te hergebruiken.

 

Is Elementor Pro de beste WordPress page builder?

Elementor is de meest gebruikte page builder voor WordPress, maar het is belangrijk om de kosten en functionaliteit van Elementor Pro af te wegen tegen andere opties.

 

Wat zijn de kosten van Elementor Pro?

De kosten voor Elementor Pro variëren, ze bieden verschillende pakketten aan met verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal website activeringen en andere extra mogelijkheden.

 

Waar kan ik Elementor kopen?

Je kunt via de onderstaande knop Elementor Pro aanschaffen, je kunt ook de gratis plugin gebruiken door hem te downloaden via je WordPress website. Echter heeft de Pro versie wel meer functionaliteiten en is dus aangeraden bij serieuzer gebruik.

Anker tekst

Wat is anker tekst?

Een anker tekst, ook wel anchor tekst genoemd, is de tekst waarmee een link gekoppeld is. Het is een klikbare tekst die verwijst naar een andere...

Domeinextensie

Wat is een domeinextensie?

Een domeinextensie, ook wel achtervoegsel genoemd, is het laatste deel van een domeinnaam dat na de punt komt. Het is het hoogste niveau van een...

CAPTCHA

Wat is CAPTCHA?

CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) is een veiligheidsmaatregel die gebruikt wordt om te testen...

Pop-up

Wat is een pop-up?

Een pop-up is een nieuw venster dat boven op een ander venster verschijnt. Het is meestal kleiner dan het al aanwezige venster. Pop-ups kunnen...

Sitemap

Wat is een sitemap?

Een sitemap is een pagina met een lijst van alle pagina's op een website. Er zijn twee typen sitemaps - één voor bezoekers en één voor...

Redirect

Wat is een redirect?

Een redirect is een manier om zowel zoekmachines als gebruikers naar een andere URL te sturen dan de oorspronkelijke aangevraagde URL. Het wordt...

HTTPS

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure en is een beveiligde manier om data te versturen via het internet. Met HTTPS wordt informatie...

Robots.txt

Wat is robots.txt?

Een robots.txt bestand is een tekstbestand dat webmasters maken om zoekmachine crawlers (robots) instructies te geven over welke pagina's op hun...

Crawler/Spider

Wat is een crawler/spider?

Een crawler, ook wel bekend als spider of webcrawler, is een softwareprogramma dat het internet systematisch doorzoekt en gegevens verzamelt....

Professionele website laten bouwen?

Of een webshop, kan natuurlijk ook.