Divi website laten maken – Waar en wat zijn de voordelen?

door | 21-10-2024

Wil je een Divi website laten maken? Divi is een flexibel en gebruiksvriendelijk WordPress thema. Het biedt de mogelijkheid om je website eenvoudig zelf aan te passen, zonder technische kennis. Zo houd je controle en bespaar je tijd en kosten.

Wat is een Divi website?

Divi is een veelzijdig WordPress-thema. Het biedt geen standaard design, maar een leeg canvas. Zo kun je zelf aan de slag en je website helemaal naar je eigen wensen inrichten.

Flexibel thema zonder vooraf ingesteld design

Divi is anders dan veel andere WordPress-thema’s. Het geeft je de vrijheid om zelf te ontwerpen. Je kunt je website helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Visuele drag-and-drop editor voor gemakkelijk bouwen

Divi heeft een intuïtieve visuele editor, de Divi Builder. Hiermee kun je eenvoudig content toevoegen en aanpassen. Je hebt geen kennis van codering nodig.

Divi Website Builder

De Divi Builder maakt het aanpassen van websites makkelijk. Dit zonder technische voorkennis.

Divi Builder: de kracht achter het bouwen en aanpassen

De Divi Builder is het hart van het Divi-thema. Het is een visuele editor die je website direct in de frontend laat aanpassen. Je hebt geen technische kennis nodig. Met de Divi Builder kun je kleuren, lettertypes, afbeeldingen, modules en lay-outs aanpassen.

De Divi Builder maakt het bouwen van je website makkelijk. Met drag-and-drop kun je snel aan de slag, zelfs als je een beginner bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over verloren werk, dankzij de automatische opslaadfunctie.

De Divi Builder is ook lichtgewicht en gericht op snelheid. Dit zorgt voor een goede gebruikerservaring en een hogere ranking bij zoekmachines. Je website presteert optimaal.

De kracht van de Divi Builder wordt ook versterkt door een grote community. Ontwikkelaars en ontwerpers delen hun kennis en ideeën. Zo krijg je altijd hulp en inspiratie bij het bouwen van je website.

Divi Builder

Of je nu een beginner bent of al ervaren, de Divi Builder geeft je de flexibiliteit om je droomwebsite te maken. Met zijn intuïtieve interface, krachtige functies en sterke community is de Divi Builder het perfecte hulpmiddel om je online aanwezigheid te verbeteren.

Waarom kiezen voor een Divi website?

Divi staat bekend om zijn grote flexibiliteit in design en styling. Je kunt elk detail van je website aanpassen, van kleuren tot animaties. Zo creëer je een website die perfect bij je bedrijf past.

Volledige aanpassingsmogelijkheden voor design en styling

Met Divi heb je volledige vrijheid om je website te ontwerpen zoals je dat wilt. Je kunt uit een grote bibliotheek van Google Fonts kiezen. En met handmatige aanpassingen kun je je website nog meer aansluiten bij je professionele image.

Gebruiksvriendelijk met vooraf gemaakte modules

Divi geeft je veel vrijheid, maar je hoeft niet vanaf nul te starten. Er zijn veel vooraf gemaakte modules, zoals tekstvakken en video’s. Deze modules zijn makkelijk te gebruiken, zodat je snel een mooie website hebt zonder technische kennis.

VoordeelBeschrijving
Volledige controle over designMet Divi kun je elk aspect van je website aanpassen, van kleuren en lettertypes tot achtergronden en animaties.
Uitgebreide module bibliotheekDivi biedt meer dan 40 verschillende vooraf gemaakte modules om je website snel en eenvoudig mee op te bouwen.
Visuele editorDe intuïtieve drag-and-drop interface maakt het bouwen van een website toegankelijk voor iedereen.
Professionele uitstralingMet de uitgebreide mogelijkheden voor design en styling, kun je een website creëren die perfect past bij je bedrijf.

Divi website

Divi website laten maken

Bij Bink Online maken we een op maat gemaakte Divi-website voor jou. We werken samen om een uniek ontwerp te maken. Dit past bij jouw merk en doelstellingen.

Onze expertise zorgt voor een website die mooi en gebruiksvriendelijk is. Je website is ook makkelijk te vinden op zoekmachines.

Het maken van een website duurt ongeveer een tot twee maanden. De bouwfase duurt vier weken. We vragen je om teksten en foto’s voor de website.

We vragen vaak feedback om jouw wensen te begrijpen. Zo maken we een website die precies wat je wilt.

Bij Bink Online werken we met veel sectoren. Denk aan tuinbouw, industrie en detailhandel. We maken websites die bij jouw bedrijf passen.

Onze websites zijn snel en makkelijk te vinden. Dit zorgt voor een goede ervaring voor bezoekers.

De prijs voor een Divi-website bij Bink Online begint bij €1995. De prijs hangt af van verschillende factoren. Denk aan het aantal pagina’s en de gewenste functies.

We bieden ook nazorg en ondersteuning. Zo blijft jouw website altijd goed werken.

Divi website

Tijdbesparende features voor consistente huisstijl

Divi maakt het makkelijker om je website-styling consistent te maken. Met Style Presets kun je kleuren, lettertypes en meer opslaan. Zo kun je gemakkelijk je huisstijl over je hele website brengen.

Style presets voor herbruikbare styling

Styling eenvoudig terugvinden en gebruiken is cruciaal. Divi maakt dit mogelijk met presets. Je kunt ook styling van modules kopiëren en plakken. Dit bespaart veel tijd.

Layout Library met professionele templates

Divi heeft ook een Layout Library met professionele pagina-ontwerpen. Deze templates geven je een goede start. Je kunt ze later aanpassen naar je wensen. Er zijn meer dan 1.969 templates beschikbaar.

Met Divi’s features, zoals Style Presets en de Layout Library, kun je snel je website-styling toepassen. Zo breng je gemakkelijk je huisstijl door op je website.

Divi website features

Webshop functionaliteit met WooCommerce

Divi is niet alleen voor gewone websites. Het is ook perfect voor webshops. Je kunt een volledige online winkel maken en beheren met WooCommerce.

WooCommerce werkt goed samen met Divi. Je kunt snel een webshop toevoegen aan je website. Met WooCommerce kun je alles maken wat je nodig hebt voor een professionele winkel.

Enkele voordelen van de Divi-WooCommerce integratie:

  • Volledige controle over het ontwerp en de lay-out van je webshop
  • Eenvoudig beheren van producten, categorieën en bestellingen
  • Integratie met populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en Giropay
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van upsells, cross-sells en andere verkooptechnieken
  • Geoptimaliseerd voor een uitstekende gebruikerservaring op desktop en mobiel

Met Divi en WooCommerce kun je snel een online winkel opzetten. Je hebt geen technische kennis nodig. Jouw webshop past perfect bij jouw merk en doelgroep.

Divi webshop

Of je nu een groothandel, retailer of andere onderneming runt, met Divi en WooCommerce heb je alle tools in handen. Jouw online verkoopkanaal kan groeien.

Divi website voor online marketing

Met Divi krijgt u een flexibel design en krachtige tools voor online marketing. U kunt verschillende versies van uw website testen met A/B-split testing. Zo verbeteren en verbeteren u uw website voortdurend.

Divi biedt diverse tools om je online marketing te verbeteren, waaronder A/B split testing. Hiermee kun je verschillende versies van je website testen om te zien welke opties de beste resultaten opleveren, zodat je jouw website continu kunt optimaliseren.

A/B split testing voor optimalisatie

Divi’s A/B-split testing maakt het testen van webpagina’s makkelijk. U kunt kiezen voor verschillende kopteksten, afbeeldingen of knoppen. Zo verbeteren u uw conversie en resultaten.

Integraties voor e-mail en social media marketing

Divi integreert naadloos met diverse e-mail marketing en social media platformen, waardoor je jouw online marketing-activiteiten efficiënt kunt uitvoeren vanuit één omgeving. Denk bijvoorbeeld aan opt-in formulieren, social media buttons en koppelingen met e-mailservices.

Divi heeft meer dan A/B-testen. U krijgt ook opt-in formulieren, social media buttons en e-mailkoppelingen. Dit maakt uw online marketing werk efficiënter.

Divi website online marketing

Divi is perfect voor webshops, online diensten of bedrijven die online willen groeien. Met A/B-testen en integraties, verbeteren en bereikt u uw doelgroep beter.

Waarom een Divi website laten maken door Bink Online?

Hoewel Divi bekendstaat om zijn gebruiksvriendelijkheid, kan het bouwen van een website die echt opvalt en goed presteert nog steeds een uitdaging zijn. Hier komt Bink Online om de hoek kijken. Onze ervaren webdesigners en ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring met Divi en weten precies hoe ze het platform optimaal kunnen benutten voor jouw specifieke wensen.

Professioneel ontwerp
Bij Bink Online zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk. We ontwerpen websites die passen bij jouw huisstijl en merkidentiteit. Dankzij Divi kunnen we unieke en op maat gemaakte websites bouwen die je doelgroep aanspreken.

Technische kennis en ondersteuning
Of het nu gaat om een eenvoudige landingspagina of een complexe webshop, wij hebben de technische kennis in huis om alles soepel te laten draaien. Daarnaast bieden we continue ondersteuning, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen of updates.

Snelle oplevering
Tijd is geld, en daarom werken wij bij Bink Online efficiënt en snel. Dankzij onze expertise met Divi kunnen wij snel schakelen en jouw website binnen korte tijd opleveren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Maatwerk oplossingen
Geen bedrijf is hetzelfde, en daarom bieden we altijd maatwerk. Samen bespreken we jouw doelen, wensen en doelgroep, zodat we een website kunnen bouwen die echt bij je past. Divi biedt de flexibiliteit die nodig is om je ideeën werkelijkheid te maken.

Conclusie

Een Divi website laten maken bij Bink Online is perfect voor ondernemers. Ze krijgen een professionele, flexibele en gebruiksvriendelijke website. Met de Divi Builder, veel aanpassingsmogelijkheden en sterke marketingtools, creëer je een website die bij je bedrijf past.

Met de Divi Builder bouw je snel een website op maat. Je kunt eenvoudig aanpassen dankzij vooraf gemaakte modules en stijlvoorbeelden. Het toevoegen van een webshop via WooCommerce is ook simpel.

Goed geoptimaliseerde websites krijgen tot 55% meer bezoekers en zijn beter in klanttevredenheid. Bij Bink Online krijg je hulp om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook goed werkt. Neem contact met ons op voor advies.

 

FAQ

Wat is Divi?

Divi is een bekend WordPress-thema. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak en professionele uitstraling. Je kunt er een website mee maken zonder veel technische kennis, dankzij de drag-and-drop builder.

Wat zijn de voordelen van een Divi website?

Een Divi website biedt veel voordelen. Je kunt het design, styling en alle teksten volledig aanpassen nadat de website is gebouwd. Er zijn gebruiksvriendelijke modules en geweldige features voor een perfect functionerende website.

Hoe kan ik een Divi website laten maken?

Bij Bink Online kun je een op maat gemaakte Divi-website laten maken. Wij zorgen voor een professioneel ontwerp dat past bij jouw wensen en doelen.

Welke tools biedt Divi voor online marketing?

Divi heeft tools zoals A/B split testing voor website-optimalisatie. Er zijn ook integraties met e-mail marketing en social media. Dit maakt jouw online marketing-activiteiten efficiënter.

Waar kan ik ondersteuning vinden voor mijn Divi website?

Bink Online kan helpen bij de ondersteuning van jouw Divi website, wij zijn 7 dagen per week beschikbaar.
Backlink

Wat is een backlink?

Een backlink is een link die afkomstig is van een andere website en verwijst naar jouw website. Deze links worden gezien als aanbevelingen door...

Caching

Wat is caching?

Caching is een belangrijke techniek om je website sneller te maken en de surfervaring van gebruikers te verbeteren. Caching houdt in dat...

Webanalyse

Wat is webanalyse?

Webanalyse, ook wel bekend als web analytics, is het proces van het verzamelen, rapporteren en analyseren van websitegegevens. Door webanalyse...

404-fout

Wat is een 404-fout?

Een 404-fout treedt op wanneer een webpagina niet gevonden kan worden door de server. Dit kan gebeuren als gevolg van verschillende redenen,...

Black Hat SEO

Wat is Black Hat SEO?

Black Hat SEO verwijst naar een reeks praktijken die worden gebruikt om de rangschikking van een site of pagina in zoekmachines te verhogen, maar...

Professionele website laten bouwen?

Of een webshop, kan natuurlijk ook.