Divi kopen – Waar haal je dit thema en wat zijn de kosten?

door | 07-10-2024

Als je een WordPress-website wilt, zoek je naar een thema dat er professioneel uitziet. Divi, gemaakt door Elegant Themes, is een populaire keuze. Maar waar kun je Divi in 2024 kopen? En kun je het zonder creditcard kopen? We gaan hier dieper op in.

Divi maakt het makkelijk om een mooie website te maken. Je hebt geen technische kennis nodig. Het thema heeft meer dan 800 vooraf gemaakte layouts en 40 modules. Zo kun je je website helemaal naar je hand zetten.

Wat is Divi?

Het Divi thema is een bekend premium WordPress-thema van Elegant Themes. Het is meer dan een thema, het is een volledig framework voor websites. Met de Divi Page Builder, een eigen visuele paginabouwer, wordt het bouwen van websites heel makkelijk.

Voordelen van Divi

Het thema heeft veel voordelen voor websitebouwers. Het heeft een grote bibliotheek met voorbeeldlayouts, waardoor je snel aan de slag kunt. Je website blijft snel, en je ziet direct wat je wijzigingen doen. Je hebt volledige controle over je websiteontwerp en kun je lay-outs opslaan voor later.

Divi maakt het mogelijk om professionele websites te bouwen zonder veel technische kennis. De Divi Page Builder maakt het eenvoudig om websites samen te stellen, zelfs voor beginners.

Kortom, met Divi kun je snel en makkelijk prachtige, responsieve websites maken. Het is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren websitebouwers die een krachtig, gebruiksvriendelijk WordPress-thema zoeken.

Divi kopen zonder creditcard

Divi biedt verschillende manieren om te betalen zonder creditcard. Je kunt bijvoorbeeld een PayPal-account gebruiken. Met een PayPal-account kun je eenvoudig je saldo opwaarderen via iDEAL. Zo kun je Divi kopen zonder creditcard.

PayPal maakt betalen extra veilig. Ze hebben extra beveiligingsfuncties tegen fraude. Het is ook sneller en makkelijker dan creditcardgegevens invoeren.

Er zijn meer opties dan alleen PayPal. Je kunt ook SKRILL of BUNQ gebruiken. Zo kun je Divi kopen zonder creditcard.

BetaalmethodeVoordelen
PayPal
  • Gebruiksvriendelijk betaalproces
  • Extra veiligheid en bescherming
  • Mogelijkheid tot opwaarderen via iDEAL
SKRILL
  • Biedt fysieke en virtuele debit cards
  • Ondersteunt verschillende betaalmethoden
  • Vaak gebruikt voor online aankopen
BUNQ
  • Moderne digitale bankrekening
  • Gebruiksvriendelijke mobile app
  • Optie voor fysieke debit card

Kies voor PayPal, SKRILL of BUNQ om Divi te kopen zonder creditcard. Zo kun je eenvoudig en veilig Divi kopen, zonder creditcard.

Divi thema zonder creditcard

Stapsgewijs Divi kopen

Wil je Divi kopen zonder creditcard? Begin dan met het maken van een PayPal-account. Ga naar PayPal.com, kies je rekening en vul je gegevens in. Zodra je account klaar is, kun je je saldo opwaarderen met iDeal.

PayPal-account aanmaken

Het is belangrijk om een PayPal-account te maken voordat je Divi koopt. Hier zijn de stappen:

  1. Ga naar PayPal.com en klik op “Account aanmaken”.
  2. Kies of je een privé- of zakelijke rekening wilt.
  3. Vul je naam, e-mailadres en adres in.
  4. Stel een veilig wachtwoord in en bevestig via e-mail.
  5. Je account is nu klaar voor gebruik!

Saldo opwaarderen met iDeal

Je hebt nu een PayPal-account. Nu kun je je saldo opwaarderen met iDeal. Volg deze stappen:

  1. Log in op je PayPal-account.
  2. Klik op “Direct geld storten via iDEAL”.
  3. Selecteer je bank en voer de gegevens in.
  4. Bevestig de betaling en je saldo is opgewaardeerd.

Divi kopen stappen

Hoe kun je Divi kopen en wat zijn de kosten?

Als je je PayPal-saldo hebt opgewaardeerd, is het tijd om Divi te kopen. Dit kun je doen door op de onderstaande knop te klikken. Kies het Yearly Access-abonnement (of life-time mocht je dat willen). Vul je betalingsgegevens in en kies PayPal als betalingsmethode.

De kosten voor Divi zijn $89 per jaar mocht je een jaarlijkse licentie nemen en $249 mocht je de life-time licentie nemen.

Log in op je PayPal-account en voltooi de betaling. Na afronding kun je inloggen op je Divi-account. Download het thema. Nu is Divi klaar voor gebruik op je WordPress-website!

Het aanschaffen van Divi is eenvoudig en snel. Gebruik PayPal om het Divi WordPress-thema te kopen. Je hoeft geen creditcard te gebruiken. Met enkele klikken heb je toegang tot dit krachtige thema.

  1. Ga naar de Divi-website en selecteer het Yearly Access-abonnement.
  2. Vul je betalingsgegevens in en kies voor de optie om met PayPal te betalen.
  3. Log in op je PayPal-account en voltooi de betaling.
  4. Na afronding kun je inloggen op je Divi-account en het thema downloaden.
  5. Divi is nu klaar voor gebruik op je WordPress-website!

Het aanschafproces van Divi is snel en eenvoudig. Zo kun je snel beginnen met het bouwen van je WordPress-website. Met dit krachtige Divi WordPress-thema verbeter je jouw online aanwezigheid.

Conclusie – Waar en hoe Divi kopen

Het Divi WordPress-thema is erg populair en biedt veel mogelijkheden. Het heeft een beoordeling van 4 uit 5. Dit maakt het een sterk alternatief voor webontwikkelaars en ondernemers.

Je kunt Divi kopen zonder creditcard. Dit is handig dankzij betaalmethoden zoals PayPal en iDeal. Dit artikel heeft je stap voor stap door het aanschafproces geleid. Nu kun je direct aan de slag met je nieuwe website.

Of je nu op zoek bent naar een review, tips of informatie over het aanschaffen, dit artikel helpt je. Divi biedt veel layout-opties, modules en is makkelijk te gebruiken. Zo kun je gemakkelijk je droomwebsite maken.

Q: Is het mogelijk om Divi te kopen zonder creditcard?

A: Ja, je kunt Divi kopen zonder creditcard. Gebruik PayPal of iDeal voor de aanschaf.

Q: Hoe kan ik een PayPal-account aanmaken voor het kopen van Divi?

A: Ga naar PayPal.com om een account te maken. Kies of je een privé- of zakelijke rekening wilt. Vult vervolgens de nodige gegevens in.

Q: Hoe kan ik mijn PayPal-saldo opwaarderen voor de aankoop van Divi?

A: Je kunt je saldo opwaarderen via iDeal. Ga naar je PayPal-account, klik op “Direct geld storten via iDEAL”. Volg dan de stappen.

Q: Hoe kan ik Divi aanschaffen met mijn PayPal-saldo?

A: Na het opwaarderen van je saldo, bezoek de Divi-website. Kies het Yearly Access-abonnement en kies PayPal als betalingsmethode. Log in op PayPal en maak de betaling af.

Q: Wat zijn de voordelen van het gebruik van Divi?

A: Divi heeft veel voordelen. Je krijgt veel voorbeeldlayouts en geen vertraging. Je ziet direct wat je verandert. Je hebt volledige controle over je ontwerp. En je kunt layouts opslaan in een bibliotheek.
Backlink

Wat is een backlink?

Een backlink is een link die afkomstig is van een andere website en verwijst naar jouw website. Deze links worden gezien als aanbevelingen door...

Caching

Wat is caching?

Caching is een belangrijke techniek om je website sneller te maken en de surfervaring van gebruikers te verbeteren. Caching houdt in dat...

Webanalyse

Wat is webanalyse?

Webanalyse, ook wel bekend als web analytics, is het proces van het verzamelen, rapporteren en analyseren van websitegegevens. Door webanalyse...

404-fout

Wat is een 404-fout?

Een 404-fout treedt op wanneer een webpagina niet gevonden kan worden door de server. Dit kan gebeuren als gevolg van verschillende redenen,...

Black Hat SEO

Wat is Black Hat SEO?

Black Hat SEO verwijst naar een reeks praktijken die worden gebruikt om de rangschikking van een site of pagina in zoekmachines te verhogen, maar...

White Hat SEO

Wat is White Hat SEO?

White Hat SEO verwijst naar ethische SEO-tactieken die in overeenstemming zijn met de regels en richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Het...

Professionele website laten bouwen?

Of een webshop, kan natuurlijk ook.