Aannemer website laten maken – Waar moet je op letten?

door | 10-01-2024

Als aannemer voor jouw bouwbedrijf een website laten maken? Een goede website is essentieel voor aannemers om zichzelf online te presenteren en potentiële klanten te bereiken. Maar waar moet je op letten bij het laten maken van een website als aannemer? In dit artikel ontdek je belangrijke tips en aandachtspunten om een doeltreffende, professionele en gebruiksvriendelijke website te laten maken.

Belangrijke punten om op te letten:

 • Zorg voor een hoog score in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Denk aan strategisch ontwerp en gebruikerservaring voor een gebruiksvriendelijke website
 • Besteed aandacht aan de huisstijl en visuele elementen voor een professionele uitstraling
 • Let op technische ontwikkeling en functionaliteit voor een goed presterende website
 • Schrijf kwalitatieve content en optimaliseer deze voor zoekmachines

Door deze belangrijke punten in acht te nemen, kun je een succesvolle website laten maken die je helpt om je doelgroep te bereiken en nieuwe klanten te genereren.

Hoog scoren in Google

Om potentiële klanten naar je website te trekken, is het belangrijk dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) speelt een grote rol bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, vergroot je de kans dat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt.

Google biedt tal van bronnen en handleidingen om je te helpen je website te verbeteren en invloed uit te oefenen op je positie in de zoekresultaten. Door te begrijpen hoe Google werkt en welke factoren van invloed zijn op de ranking van je website, kun je gericht aan de slag gaan met het optimaliseren van je website om hoog in Google te scoren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) speelt een grote rol bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website.

Belang van zoekmachine optimalisatie

Als je website niet goed vindbaar is in de zoekresultaten, loop je potentiële klanten mis. Uit onderzoek blijkt dat de meeste gebruikers niet verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten. Daarom is het cruciaal om hoog in Google te scoren en ervoor te zorgen dat jouw website opvalt tussen de concurrentie.

Zoekmachine optimalisatie omvat verschillende strategieën en technieken die gericht zijn op het verbeteren van de positie van je website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hierbij wordt onder andere gekeken naar relevante zoekwoorden, de structuur van je website, de laadsnelheid, de kwaliteit en relevantie van je content, en de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Zoekwoorden en content

Een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie is het gebruik van relevante zoekwoorden. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken in je content, maak je het voor zoekmachines gemakkelijker om te begrijpen waar je website over gaat en welke informatie je biedt. Dit kan je helpen om hoger te scoren in Google voor specifieke zoekopdrachten.

Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve en relevante content te bieden aan je bezoekers. Door waardevolle en goed geoptimaliseerde content te creëren, vergroot je de kans dat je website hoog scoort in Google. Denk hierbij aan informatieve artikelen, productpagina’s met uitgebreide beschrijvingen, en blogposts die inspelen op de behoeften en vragen van je doelgroep.

Technische optimalisatie

Naast het optimaliseren van je content, is het ook belangrijk om technische optimalisaties door te voeren op je website. Zorg ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is, en dat de pagina’s goed geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring en kan de positie van je website in de zoekresultaten verbeteren.

Daarnaast speelt ook linkbuilding een rol in zoekmachine optimalisatie. Door kwalitatieve en relevante links naar je website te verkrijgen, vergroot je de autoriteit en betrouwbaarheid van je website in de ogen van zoekmachines. Dit kan bijdragen aan een hogere positie in Google.

hoog in Google

Om hoog in Google te scoren, is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken, kwalitatieve content te bieden en technische optimalisaties door te voeren op je website.

Het bouwen van een succesvolle website

Het bouwen van een website is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Om een succesvolle website te creëren, moet je rekening houden met verschillende aspecten. Denk aan marketing, strategisch ontwerp, ontwerp van de huisstijl, technische ontwikkeling van de website, inhoud (teksten, afbeeldingen, video’s), zoekmachine optimalisatie (SEO) en functionaliteit (informatie, bestellingen, leads genereren). Het overslaan van een van deze fundamenten kan het succes van je website negatief beïnvloeden.

Een succesvolle website begint met het bouwen van een sterke basis. Door aandacht te besteden aan alle facetten van website ontwikkeling, zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is, mooi vormgegeven, gebruiksvriendelijk en effectief in het bereiken van je doelgroep. Hieronder worden de belangrijkste elementen voor het bouwen van een succesvolle website toegelicht:

 1. Marketing

  Voordat je begint met het bouwen van je website, is het belangrijk om een duidelijke marketingstrategie te hebben. Wie is je doelgroep? Wat zijn de behoeften en interesses van je potentiële klanten? Door dit goed in kaart te brengen, kun je je website optimaal afstemmen op je doelgroep en je boodschap effectief overbrengen.

 2. Strategisch ontwerp

  Het strategisch ontwerp van je website speelt een cruciale rol in het aantrekken en vasthouden van bezoekers. Denk hierbij aan een overzichtelijke en intuïtieve navigatiestructuur, aantrekkelijke vormgeving en afgestemde lay-out. Een goed ontworpen website houdt rekening met de gebruikerservaring en maakt het eenvoudig voor bezoekers om te vinden wat ze zoeken.

 3. Ontwerp van de huisstijl

  De huisstijl van je website is het visuele visitekaartje van je bedrijf. Zorg voor een consistent en professioneel ontwerp dat aansluit bij je merkidentiteit. Denk hierbij aan kleurgebruik, typografie, logo en grafische elementen. Een sterke huisstijl maakt je website herkenbaar en versterkt de betrouwbaarheid van je merk.

 4. Technische ontwikkeling

  Een goed functionerende website is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Zorg ervoor dat je website technisch goed is ontwikkeld en voldoet aan de laatste webstandaarden. Test je website op verschillende apparaten en browsers om er zeker van te zijn dat deze overal goed werkt.

 5. Inhoud

  De inhoud van je website, zoals teksten, afbeeldingen en video’s, speelt een grote rol in het informeren en overtuigen van je bezoekers. Zorg voor kwalitatieve en relevante inhoud die aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Houd ook rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO) om je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten.

 6. Functionaliteit

  Een succesvolle website biedt de juiste functionaliteit aan de bezoekers. Denk hierbij aan contactformulieren, bestelmodules, informatieve pagina’s en eventuele integraties met andere systemen of software. Zorg ervoor dat je website voldoet aan de functionaliteiten die nodig zijn om je doelstellingen te behalen.

Een succesvolle website is het resultaat van een goed doordachte aanpak waarbij alle essentiële fundamenten worden meegenomen. Door te investeren in deze verschillende aspecten vergroot je de kans op een website die niet alleen mooi is, maar ook effectief in het bereiken van je doelen.

website bouwen

Marketing en doelgroepbereik

Voordat je aan de bouw van je website begint, is het essentieel om je doelgroep en je producten of diensten goed in kaart te brengen. Wie wil je bereiken en hoe ga je potentiële klanten overtuigen om jouw producten of diensten af te nemen? Een goede online marketing strategie vormt de rode draad voor de rest van het proces en bepaalt het succes van je website.

Doelgroepanalyse

Om effectieve marketingcampagnes te creëren, is het belangrijk om je doelgroep goed te begrijpen. Analyseer de kenmerken van je potentiële klanten, zoals demografie, interesses, behoeften en koopgedrag. Met deze informatie kun je gerichte marketingboodschappen opstellen die aansluiten bij de wensen en belangen van je doelgroep.

Online marketing strategie

Een gedegen online marketing strategie is de basis voor het bereiken van je doelgroep en het genereren van leads en conversies. Denk na over welke kanalen je gaat inzetten, zoals zoekmachine-optimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA), sociale media, e-mailmarketing en contentmarketing. Elk kanaal heeft zijn eigen voordelen en vereist een specifieke aanpak om je doelen te bereiken.

Contentmarketing

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Met waardevolle content kun je potentiële klanten aantrekken, informeren en engageren. Denk hierbij aan blogartikelen, video’s, infographics, e-books en case studies. Zorg ervoor dat je content aansluit bij de interesses en behoeften van je doelgroep, en dat het je autoriteit en expertise in je vakgebied demonstreert.

online marketing strategie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

SEO is een essentieel onderdeel van je online marketing strategie, omdat het ervoor zorgt dat je website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Optimaliseer je website met relevante zoekwoorden, creëer hoogwaardige en relevante content en zorg voor een goede technische structuur. Daarnaast kun je link building en lokale SEO inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten.

Sociale media marketing

Sociale media kanalen bieden een enorme kans om je doelgroep te bereiken en te engageren. Kies de platformen die relevant zijn voor jouw doelgroep en creëer een consistente aanwezigheid. Deel waardevolle content, reageer op vragen en opmerkingen, en betrek je volgers bij je merk. Adverteren op sociale media kanalen kan ook helpen om je doelgroep verder te vergroten en specifieke doelen te bereiken.

KanaalVoordelenAandachtspunten
SEO– Hogere organische zichtbaarheid in zoekmachines
– Duurzaam resultaat op lange termijn
– Vereist een technisch geoptimaliseerde website
– Aanhoudende investering in optimalisatie
SEA– Direct zichtbaar in zoekmachines
– Mogelijk op korte termijn resultaat
– Kosten per klik (CPC)
– Concurrentie met andere adverteerders
Sociale media– Mogelijkheid tot gerichte targeting
– Hoge mate van interactie mogelijk
– Constante aanwezigheid en up-to-date content
– Toename van betaald bereik
E-mailmarketing– Direct contact met je doelgroep
– Mogelijkheid tot personalisatie
– Vermijden van spamfilters
– Algemene afnemende open rates

Strategisch ontwerp en gebruikerservaring

Het strategisch ontwerp van je website speelt een cruciale rol bij het creëren van een goede gebruikerservaring. Door strategisch te ontwerpen, bepaal je hoe je wilt dat bezoekers door je website navigeren en hoe je de informatie presenteert.

Een belangrijk aspect van strategisch ontwerp is de website navigatie. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Door een gestructureerde navigatie op te zetten, kun je categorieën en subcategorieën maken die duidelijk aangeven waar bepaalde informatie of producten te vinden zijn.

Daarnaast kan strategisch ontwerp ook rekening houden met verschillende doelgroepen. Als je bijvoorbeeld meerdere diensten of producten aanbiedt die specifiek gericht zijn op verschillende groepen mensen, kun je overwegen om scheidingen te maken tussen deze doelgroepen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van verschillende secties op de website of door een filteringssysteem te implementeren.

Om een goede gebruikerservaring te creëren, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten:

 1. Duidelijke en intuïtieve navigatie-elementen, zoals menu’s en zoekbalken;
 2. Een consistente lay-out en ontwerp door de hele website;
 3. Snel ladende pagina’s en een responsief design voor optimale prestaties op verschillende apparaten;
 4. Korte laadtijden om de gebruikerservaring niet te vertragen;
 5. Visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke elementen, zoals knoppen, formulieren en afbeeldingen.

Door strategisch ontwerp en aandacht voor gebruikerservaring te combineren, kun je ervoor zorgen dat bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken, sneller door de website navigeren en uiteindelijk gemakkelijker kunnen bestellen of contact met je opnemen.

strategisch ontwerp en gebruikerservaring

Voordelen van strategisch ontwerp en gebruikerservaringNadelen van gebrekkig strategisch ontwerp en gebruikerservaring
– Verbeterde gebruikerservaring
– Hogere conversieratio
– Verhoogde klanttevredenheid
– Grotere kans op herhalingsaankopen
– Verwarring en frustratie bij bezoekers
– Lagere conversieratio
– Slechte reputatie en negatieve beoordelingen
– Verlies van potentiële klanten

Huisstijl en visuele elementen

Het gebruik van kleuren en visuele elementen kan de betrouwbaarheid en gunfactor van je website beïnvloeden. Besteed daarom voldoende aandacht aan het ontwerp van de huisstijl en zorg ervoor dat de kleuren en vormen aansluiten bij je doelgroep en de uitstraling van je bedrijf.

Visueel ontwerp speelt een belangrijke rol bij het creëren van een aantrekkelijke website. Door het gebruik van passende kleuren en visuele elementen kun je de juiste sfeer en uitstraling neerzetten die past bij jouw bedrijf. Het is essentieel dat de huisstijl consistent wordt toegepast in alle aspecten van de website, van het logo tot de grafische elementen.

Een goede huisstijl omvat niet alleen kleurgebruik, maar ook typografie, iconen, afbeeldingen en andere visuele elementen die zorgen voor een herkenbare en professionele uitstraling. Het is belangrijk om de huisstijl consistent door te voeren op alle pagina’s van je website en eventueel ook in andere communicatie-uitingen, zoals visitekaartjes of flyers.

Kleuren kunnen emoties opwekken en een bepaalde boodschap overbrengen. Zorg ervoor dat de gekozen kleuren passen bij de doelgroep en de uitstraling die je wilt bereiken. Een analyse van je doelgroep en concurrenten kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast is het belangrijk om te letten op kleurcontrasten en leesbaarheid, zodat de inhoud van je website goed tot zijn recht komt.

Enkele tips voor het ontwerp van je huisstijl:

 • Werk met een kleurenpalet dat zorgt voor eenheid en harmonie binnen je website.
 • Kies voor een duidelijk en goed leesbaar lettertype dat past bij je bedrijf.
 • Gebruik iconen en afbeeldingen die passen bij de doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen.
 • Houd rekening met de positionering van de visuele elementen en zorg voor een goede balans op de pagina.

huisstijl en visuele elementen

Door aandacht te besteden aan de huisstijl en visuele elementen van je website, kun je de betrouwbaarheid en gunfactor vergroten. Een goed ontworpen huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan een positieve gebruikerservaring. Zorg ervoor dat de huisstijl consistent wordt toegepast en dat de kleuren en visuele elementen aansluiten bij je doelgroep en de uitstraling van je bedrijf.

Technische ontwikkeling en functionaliteit

Een goed functionerende website is essentieel voor het succes van je online aanwezigheid als aannemer. Naast het aantrekkelijke ontwerp en de strategische marketing van je website, zijn technische ontwikkeling en functionaliteit cruciaal voor een optimale gebruikerservaring. Zorg ervoor dat je website technisch goed is ontwikkeld en compatibel is met verschillende apparaten en browsers.

De technische ontwikkeling van je website omvat verschillende aspecten, zoals:

 • Responsiviteit: Je website moet goed werken op zowel desktops als mobiele apparaten, zodat bezoekers altijd een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
 • Laadsnelheid: Een snelle laadtijd is essentieel om bezoekers geïnteresseerd te houden en te voorkomen dat ze voortijdig afhaken. Optimaliseer afbeeldingen, verminder onnodige scripts en zorg voor een efficiënte hostingprovider om de laadsnelheid te verbeteren.
 • Zoekmachinevriendelijkheid: Het is belangrijk dat zoekmachines je website goed kunnen indexeren. Zorg ervoor dat je website voldoet aan relevante SEO-richtlijnen, zoals het gebruik van zoekwoorden, het optimaliseren van metadata en het creëren van een duidelijke URL-structuur.

Functionaliteiten van een aannemer website

Naast technische ontwikkeling is ook de functionaliteit van je website essentieel. Denk na over welke specifieke functies je website moet hebben om je doelen te bereiken, zoals:

 • Informatieverstrekking: Moet je belangrijke informatie over je diensten, projecten of contactgegevens presenteren?
 • Bestellingen plaatsen: Wil je bezoekers de mogelijkheid bieden om online bestellingen te plaatsen?
 • Leads genereren: Wil je dat bezoekers contact met je opnemen of zich aanmelden voor nieuwsbrieven?

Bovendien is het mogelijk om je website te integreren met andere softwaretoepassingen, zoals Enterprise Resource Planning (ERP) of Customer Relationship Management (CRM) -systemen. Dit stelt je in staat om gegevens naadloos te delen en efficiënter te werken.

Een goede technische ontwikkeling en functionaliteit van je website zorgt voor een optimale gebruikerservaring, hogere conversie en tevredenheid van je bezoekers. Zorg ervoor dat je bij het ontwikkelen van je website rekening houdt met deze belangrijke aspecten.

technische ontwikkeling en functionaliteit

Belangrijke aspecten van technische ontwikkelingBelangrijke aspecten van website functionaliteit
ResponsiviteitInformatieverstrekking
LaadsnelheidBestellingen plaatsen
ZoekmachinevriendelijkheidLeads genereren
Koppelingen met software (ERP, CRM)

Content en zoekmachine optimalisatie

De content op je website speelt een grote rol bij het informeren en interesseren van bezoekers. Het is essentieel om duidelijke en kwalitatieve teksten te schrijven die de bezoeker overtuigen van de meerwaarde van jouw producten of diensten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is in de zoekresultaten.

Wanneer je hoog wilt scoren in de zoekmachines, is het van belang om relevante en waardevolle content te creëren. Dit betekent dat je teksten moet schrijven die aansluiten bij de zoekintentie van gebruikers. Door content te bieden die antwoord geeft op de vragen en behoeften van je doelgroep, vergroot je de kans op een hogere positie in de zoekresultaten. Daarnaast kan het gebruik van relevante zoekwoorden en goede interne linkstructuur bijdragen aan een betere vindbaarheid.

Goede content is de basis van een succesvolle website. Door waardevolle informatie te bieden en de bezoeker te informeren en te inspireren, vergroot je de kans dat zij vertrouwen krijgen in jouw expertise en uiteindelijk voor jouw producten of diensten kiezen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) speelt een cruciale rol bij het vergroten van de vindbaarheid van je website. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, zorg je ervoor dat deze beter wordt geïndexeerd en hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten. Dit kan onder andere worden bereikt door relevante zoekwoorden toe te passen in de titels, headings, meta-beschrijvingen en alt-tags van afbeeldingen. Daarnaast is het belangrijk om een goede interne linkstructuur te creëren en de laadsnelheid van je website te optimaliseren.

zoekmachine optimalisatie

Naast het optimaliseren van je website voor zoekmachines, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de gebruikerservaring. Een gebruiksvriendelijke website met makkelijk te navigeren pagina’s en snelle laadtijden zorgt voor tevreden bezoekers en kan de positie in de zoekresultaten positief beïnvloeden. Zorg er daarom voor dat je website goed toegankelijk is op verschillende apparaten en browsers.

Belangrijke punten voor content en zoekmachine optimalisatie:

 • Schrijf duidelijke en kwalitatieve teksten die de meerwaarde van jouw producten of diensten benadrukken.
 • Houd rekening met de zoekintentie van gebruikers en creëer relevante content.
 • Optimaliseer je website voor zoekmachines door gebruik te maken van relevante zoekwoorden en het toepassen van een goede interne linkstructuur.
 • Zorg voor een goede gebruikerservaring door te zorgen voor een snelle laadtijd en een gebruiksvriendelijke navigatie.
 • Update je content regelmatig en voorzie deze van nieuwe informatie om de relevantie te behouden.

Conclusie

Het laten maken van een professionele en doeltreffende website als aannemer vergt de nodige aandacht en planning. Door rekening te houden met verschillende aspecten, zoals marketing, strategisch ontwerp, technische ontwikkeling, content en zoekmachine optimalisatie, kun je een succesvolle website laten maken die bijdraagt aan het bereiken van jouw doelgroep en het genereren van nieuwe klanten.

Om te beginnen is het belangrijk om je doelgroep en je producten of diensten goed in kaart te brengen voordat je aan de bouw van je website begint. Een goede online marketing strategie vormt de rode draad voor de rest van het proces en bepaalt het succes van je website.

Bij het bouwen van je website is het strategisch ontwerp cruciaal voor een goede gebruikerservaring. Daarnaast moet je voldoende aandacht besteden aan het ontwerp van de huisstijl om de betrouwbaarheid en de gunfactor van je website te versterken.

Door deze tips en adviezen in acht te nemen, kun je een succesvolle website laten maken als aannemer die jou helpt om je doelgroep te bereiken en nieuwe klanten te genereren.

FAQ

Waar moet je op letten bij het laten maken van een website als aannemer?

Bij het laten maken van een website als aannemer moet je letten op verschillende aspecten, zoals marketing, strategisch ontwerp, technische ontwikkeling, content en zoekmachine optimalisatie.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je website hoog scoort in Google?

Om ervoor te zorgen dat je website hoog scoort in Google, is het belangrijk om zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen. Dit omvat het verbeteren van de vindbaarheid van je website door gebruik te maken van relevante keywords en het optimaliseren van de technische aspecten.

Welke aspecten zijn belangrijk bij het bouwen van een succesvolle website?

Het bouwen van een succesvolle website vereist aandacht voor marketing, strategisch ontwerp, ontwerp van de huisstijl, technische ontwikkeling, inhoud, zoekmachine optimalisatie (SEO) en functionaliteit.

Hoe kun je je doelgroep bereiken en overtuigen om jouw producten of diensten af te nemen?

Het is belangrijk om je doelgroep en je producten of diensten goed in kaart te brengen en een goede online marketing strategie te ontwikkelen. Dit vormt de rode draad voor het bereiken en overtuigen van potentiële klanten.

Hoe beïnvloedt strategisch ontwerp de gebruikerservaring van je website?

Strategisch ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk door je website kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken. Het kan scheidingen tussen verschillende doelgroepen of categorieën creëren en zorgen voor een efficiënte en aantrekkelijke gebruikerservaring.

Welke rol spelen kleuren en visuele elementen bij het ontwerpen van een website?

Kleuren en visuele elementen kunnen de betrouwbaarheid en gunfactor van je website beïnvloeden. Het is belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het ontwerp van de huisstijl, zodat de kleuren en vormen aansluiten bij je doelgroep en de uitstraling van je bedrijf.

Wat zijn belangrijke aspecten bij de technische ontwikkeling en functionaliteit van een website?

Een goed functionerende website is essentieel. Zorg ervoor dat je website technisch goed is ontwikkeld en goed werkt op verschillende apparaten en browsers. Denk ook aan de functionaliteit van je website, zoals het verstrekken van informatie, het plaatsen van bestellingen en het genereren van leads.

Hoe belangrijk is de content op je website voor het informeren en interesseren van bezoekers?

De content op je website speelt een grote rol bij het informeren en interesseren van bezoekers. Schrijf duidelijke en kwalitatieve teksten die de meerwaarde van jouw producten of diensten overbrengen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO) om je website goed vindbaar te maken in de zoekresultaten.

Wat zijn belangrijke tips en adviezen voor het laten maken van een succesvolle website als aannemer?

Het laten maken van een professionele en doeltreffende website als aannemer vergt de nodige aandacht en planning. Rekening houden met verschillende aspecten zoals marketing, strategisch ontwerp, technische ontwikkeling, content en zoekmachine optimalisatie is essentieel voor het bereiken van jouw doelgroep en het genereren van nieuwe klanten.

Anker tekst

Wat is anker tekst?

Een anker tekst, ook wel anchor tekst genoemd, is de tekst waarmee een link gekoppeld is. Het is een klikbare tekst die verwijst naar een andere...

Domeinextensie

Wat is een domeinextensie?

Een domeinextensie, ook wel achtervoegsel genoemd, is het laatste deel van een domeinnaam dat na de punt komt. Het is het hoogste niveau van een...

CAPTCHA

Wat is CAPTCHA?

CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) is een veiligheidsmaatregel die gebruikt wordt om te testen...

Pop-up

Wat is een pop-up?

Een pop-up is een nieuw venster dat boven op een ander venster verschijnt. Het is meestal kleiner dan het al aanwezige venster. Pop-ups kunnen...

Sitemap

Wat is een sitemap?

Een sitemap is een pagina met een lijst van alle pagina's op een website. Er zijn twee typen sitemaps - één voor bezoekers en één voor...

Redirect

Wat is een redirect?

Een redirect is een manier om zowel zoekmachines als gebruikers naar een andere URL te sturen dan de oorspronkelijke aangevraagde URL. Het wordt...

HTTPS

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure en is een beveiligde manier om data te versturen via het internet. Met HTTPS wordt informatie...

Robots.txt

Wat is robots.txt?

Een robots.txt bestand is een tekstbestand dat webmasters maken om zoekmachine crawlers (robots) instructies te geven over welke pagina's op hun...

Crawler/Spider

Wat is een crawler/spider?

Een crawler, ook wel bekend als spider of webcrawler, is een softwareprogramma dat het internet systematisch doorzoekt en gegevens verzamelt....

Professionele website laten bouwen?

Of een webshop, kan natuurlijk ook.