Divi website laten maken

Jouw eigen professionele Divi website laten bouwen? Het kan! Je krijgt zelfs je eigen life-time licentie. Hij kan al binnen één week online zijn, inclusief life-time licentie & volledig jouw eigendom!
Contact opnemenPortfolio bekijken
Onze voordelen op een rijtje

Altijd een transparant tarief

Wij zijn van opvatting dat tarieven transparant moeten zijn. Geen verborgen kosten of verplichte contracten maar een prijs die gelijk duidelijk is. Door middel van onze transparante én voordelige tarieven is het voor iedereen mogelijk om een website te laten ontwikkelen.

Een zeer snelle oplevering

We begrijpen maar al te goed dat je niet altijd even lang kunt wachten op je website. Wil je een Divi website laten maken? Dan kun je deze binnen 1-2 weken verwachten. Dankzij deze snelle oplevering kan je binnen no time live met je website.

Service op maat

Op zoek naar een Divi website? Mocht je bepaalde wensen hebben voor de websites dan verwerken wij deze vervolgens in het eindproject. Zo beschik je altijd over een website die perfect past bij wat je zoekt.

Websites, gericht op kwaliteit.

Wij bouwen alle websites inclusief
~
Optimale beveiliging

Wist je dat 85% van alle WordPress websites beveiligingslekken bevatten? Door middel van onze Divi website weet je zeker dat je over de meest optimale beveiliging beschikt. Zeg maar gedag tegen mensen die uit zijn op je persoonlijke gegevens!

SEO Tools

Onze websites op maat in Benthuizen worden gemaakt met inachtneming van alle mogelijke SEO Tools om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid van je website naar een hoger niveau wordt getild. Hierdoor weten nieuwe klanten je keer op keer te vinden via de online zoekmachines.

ReCaptcha V3 (anti-spam)

Zonder een anti-spam kunnen bots en spammers los gaan op bijvoorbeeld je contactformulier. Dit maakt je website niet alleen veel onveiliger, maar het zorgt ook nog eens voor een onbetrouwbare uitstraling. Dankzij onze speciale ReCaptcha V3 anti-spam voorzie je jouw website van de nodige bescherming.

h
Google Analytics integratie

Met Google Analytics maken wij het mogelijk om het website verkeer op een overzichtelijke manier bij te houden. Hiermee beschik je over alle kennis die vereist is om in kaart te brengen hoe succesvol jouw website op dit moment is.

Google Search Console Integratie

Dankzij onze Google Search Console Integratie weet je zeker dat je op basis van specifieke zoektermen gevonden wordt voor de klant. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om hun werkgebied bijvoorbeeld af te kaderen om zich te richten tot een selecte doelgroep.

Workshop

Tijdens onze workshop leer je alles wat je moet weten om zelfstandig een professionele website op poten te zetten. Tijdens de workshop leer je hoe je je eigen website kan bijwerken. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je het maandelijkse onderhoud zelf kan doen.

Website OP mAAT

Divi website laten maken

Zoals je wel kan zien zit je bij Bink Online goed als het gaat om een Divi website laten maken. Door middel van onze websites op maat is het ook voor jou mogelijk om je bedrijf pas écht op de kaart te zetten. Heb je vragen over één van onze diensten? Of wil je wat meer te weten komen over de manier waarop we te werk gaan? Neem dan zeker even contact met ons op. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om tee bekijken wat we voor je kunnen betekenen!

Website laten maken Benthuizen

geen addertjes onder het gras

Geen verborgen kosten of verplichte contracten

Divi website laten maken voor jouw eigen onderneming? Of vind je het tijd om jouw huidige site een upgrade te geven?

Geen zorgen of addertjes onder het gras bij Bink Online.

 Wij verplichten je niet om contracten met ons af te sluiten. Je kunt de hosting en het onderhoud gewoon zelf regelen. Mocht het toch niet zelf lukken, zijn we er natuurlijk ook gewoon voor je!

Website OP mAAT

Waarom een Divi website laten bouwen?

Divi (door Elegant Themes) heeft een ruim aantal voordelen. Je kunt via Divi meer dan 280 verschillende ‘al gemaakte’ websites gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je een website niet helemaal opnieuw hoeft te maken, maar ook dat dit jou flink wat kosten kan besparen.

De templates van een Divi website zijn volledig aanpasbaar. Zo kunnen wij alsnog (letterlijk) ALLES voor jou realiseren. Daarnaast is het super makkelijk om uiteindelijk zelf bij te houden. Laat jij jouw Divi Website bouwen door Bink Online? Dan krijg je uiteraard uitgebreid uitleg en super veel tips & tricks, waar jij je voordeel mee kan doen!

 

Omdat een Website bouwen met Divi letterlijk, de hele ‘ontwerpfase’ kan laten verdwijnen. Kan het je al de helft schelen van alle kosten. Een website laten maken met Divi scheelt jou en de ontwikkelaar bergen met tijd (en dus geld).

Wil jij al binnen 1-2 weken online?

Laten we dan samen gaan kijken hoe wij ook jouw bedrijf een boost kunnen geven!

Direct webhosting of onderhoudspakket aanvragen en registeren