Diensten

Computerservices

Hulp op afstand

Computer reparatie

s

Foutmeldingen oplossen

Computer bescherming

~

Beveiligings-check

Virussen verwijderen

Back-ups instellen

U

Data Recovery

Computer upgrades

E-mail instellen / repareren

Computer APK's

Data-lek-check

Z

Gebruiksklaar maken

Webservices

Websites en Webshops

Webapps

Webhosting

Domeinnaam registratie

E-mail beheer

Website onderhoud

De Computer APK

Tegenwoordig zijn er veel oplichters actief op het internet. Zij zullen aan de hand van uw gelekte gegevens, ook u slachtoffer maken van cybercriminaliteit.

 

Wees ook een Bink Online en neem die Computer APK!

 

Wij voeren een GRATIS data-lek-check uit
Controleren en optimaliseren de volledige beveiliging
Up-to-date voor optimale beveiliging
Stellen een volledig keuringsrapport op
Geven advies en beantwoorden graag uw vragen
Doneren €5,- aan de Hersenstichting
Bieden de meest uitgebreide APK van Nederland!

 

U kunt al een GRATIS diagnose aanvragen!

TarievenBekijk het stappenplan

Virussen verwijderen

Heeft u last van een virus op uw computer? Dit kan erg vervelend zijn. Het zo ook zo maar eens kunnen zijn dat u het niet eens doorheeft en er eentje ongestoord mee draait.

Gelukkig kunnen wij deze traceren en veilig verwijderen.

Gebruiksklaar maken

Wilt u een nieuwe computer, laptop, tablet of telefoon kopen maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Geen probleem! Wij helpen u met het instellen van uw apparaat. Ook bieden wij de mogelijkheid om de gegevens van uw vorige apparaat gewoon mee te nemen naar uw nieuwe.

Foutmeldingen oplossen

Krijgt u steeds die vervelende foutmeldingen en heeft u geen idee waar ze vandaan komen, of geen idee hoe u ze weg kunt halen?

Sommige foutmeldingen zijn moeilijk weg te halen en wij weten hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig slagen wij er altijd in om deze succesvol weg te halen.

Computer reparatie

Het meest vervelende wat er kan gebeuren is dat uw computer er mee ophoudt. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en kan ook uw computer het elk moment begeven.

Gelukkig kan Bink Online uw computer weer werkend maken!

 

Beveiligingschecks

Wilt u er zeker van zijn dat uw computer wel goed beveilgd is? Laat onze specialist er even naar kijken. Dit kan volledig op afstand, wilt u direct weten of uw computer al geïnfecteerd is? Wij kunnen direct kijken of er virussen of spyware op uw computer staan.

Een goed beveiligde computer is anno 2021 een must-have!

Iedereen verdient een betere Computer bescherming

Bedrijfsmatige beveiliging
 Extra anti-ransomware beveiliging
 Extra anti-phishing beveiliging
 Extra malware beveiliging
Beheerde firewall en systeembeveiliging
 En nog veel meer…

*Van 7,99 voor maar 5,99 p/m!

Word ook een

Hulp op afstand

Komt u er even niet uit en heeft u snel hulp nodig? Wij kunnen op afstand bijna alles voor u oplossen. Ook geven wij uitleg en advies op afstand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Dan kunnen we samen een sessie inplannen.

Back-ups instellen

Een goed ingestelde back-up is belangrijk. Niemand zit er op te wachten om bestanden kwijt te raken. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en kan er altijd iets gebeuren met uw bestanden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestanden goed geback-upt worden.

Data Recovery

HELP! Uw hardeschijf heeft het leven begeven. Geen zorgen, vaak zijn de bestanden nog gewoon intact. LET OP: Het belangrijke is wel dat u de schijf met rust laat tot een specialist hier naar gekeken heeft. Neem contact met ons op, dan kijken we samen even hoe we ook uw bestanden kunnen redden.

E-mail instellen / repareren

U heeft een e-mail aangemaakt maar geen idee hoe u deze kan instellen om te gebruiken? Of heeft uw e-mail programma er geen zin meer in? Geen zorgen! Wij zijn hier om u te helpen.

Computer upgrades

Na loop van tijd worden computers nou eenmaal trager, dit kan erg vervelend worden. Of u heeft niet meer genoeg opslag om al uw bestanden op te slaan. Eventueel heeft u een krachtigere videokaart nodig om games of zware programma’s soepeler te laten lopen.

Vaak zijn dit simpele upgrades, gelukkig kunnen wij een hoop voor u betekeken. Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken wat voor u het beste is.

Webapps

Slaat u uw klantgegevens of andere gevens nog op in kladblokjes of excel? Met webapps kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw bedrijf efficiënter kan werken. Taken die u nu nog met de hand doet kunnen wij automatiseren.

Daarbij is de webapp die wij voor u kunnen ontwikkelen volledig mobielvriendelijk. Zo kunt u altijd uw gegevens benaderen.

Websites en Webshops

Websites anno 2021 horen er gewoon professioneel uit te zien. Daarbij is het van belang dat deze altijd mobielvriendelijk zijn.

Meer dan 50% van de websites worden op mobiel bekeken. Het kan niet gebeuren dat u potentiële klanten verliest omdat uw website niet mobielvriendelijk is.

Zullen we samen eens gaan kijken wat voor moois wij voor u kunnen betekenen?

Webhosting

Voor uw website is een hosting nodig. Wij kunnen dit voordelig voor u regelen, heerlijk toch? Wij bieden hosting voor Websites en Webshops. Daarnaast kunnen wij ook een oogje in het zeil blijven houden. Zo weet u zeker dat uw site veilig en up-to-date blijft!

Domeinnaam registratie

Een goed domeinnaam is erg belangrijk. Dit is wat uw klanten moeten onthouden. Wij kunnen u helpen met het registreren van uw domeinnaam. Weet u zelf even niet wat het beste is qua domeinnaam? Geen zorgen, wij helpen u graag!

Website onderhoud

Wilt u geen zorgen dat uw website straks onbeveiligd en onbeheerd achtergelaten wordt? Wij kunnen uw website in de gaten houden en ervoor zorgen dat deze up-to-date en goed beveiligd blijft.

E-mail beheer

Bij uw website horen e-mail adressen. Denk aan een info@uwwebsite.nl of uwnaam@uwwebsite.nl wij kunnen deze voor u aanmaken, beheren en instellen.

Data-lek-check

U wist het misschien niet, maar de kans dat ook uw data en wachtwoorden gelekt zijn is enorm groot.

Wij controleren dit voor u en zullen hetgeen wat wij hebben gevonden naar u doorspelen.

Staat de dienst die u nodig heeft er niet tussen? Geen probleem! Wij bieden meer aan dan alleen de bovenstaande punten. Neem contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we u van dienst kunnen zijn!