Computerbeveiliging

Bescherm jezelf of jouw bedrijf met krachtige computerbeveiliging. Al vanaf €4,99 per maand!
Direct bestellen
Z

Voor zowel particulier als zakelijk.

Z

Altijd up-to-date

Z

Altijd beveiligd

Z

Maandelijks opzegbaar

Computerbeveiliging van Bink Online

Hard tegen fraude en phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar de geavanceerde computerbeveiliging tegen phishing zorgt ervoor dat je buiten gevaar blijft.

Ons beveiligingssysteem detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen, om jouw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Computerbeveiliging op niveau

De Computerbeveiliging dat Bink Online aanbiedt wordt door meer dan 500 miljoen systemen wereldwijd gebruikt.

Het maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie en andere revolutionaire technologieën om te anticiperen op de nieuwste bedreigingen en deze te detecteren en direct te vernietigen, nog voor ze schade kunnen veroorzaken.

De beste Computerbeveiliging

Minimale impact op uw systeem

Bang dat jouw systeem trager wordt door het gebruik van onze computerbeveiliging?

Geen zorgen, het systeem dat wij gebruiken staat bekend om zijn lage impact. Daarnaast is het systeem al 5 jaar op rij de beste in het opsporen en vernietigen van bedreigingen.

Computerbeveiliging tegen ransomware

Ransomware (gijzelsoftware) komt steeds vaker voor. Het zorgt ervoor dat jouw bestanden versleuteld raken en niet meer bruikbaar zijn. Pas nadat je de cybercrimineel losgeld betaald krijg je de sleutel om de bestanden weer te kunnen gebruiken (zonder garantie).

Wij willen dit voorkomen en alle foto’s, documenten, e-mails en andere belangrijke bestanden goed beschermen. Met onze beveiliging ben je extra beschermd tegen ransomware.

computerbeveiliging tegen ransomware

Onze computerbeveiliging biedt bescherming tegen

Fraude-, oplichting- en phishing websites
Malware en spyware
Ransomware
Het downloaden van malware
Schadelijke extensies
Hack- en netwerk aanvallen
Adware

Tijdelijk vanaf 4,99,- per maand!

Jelle Boterenbrood
Jelle Boterenbrood
2022-12-12
Heeft de site van me bedrijf vernieuwd en ingeregeld op Google. Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden.
Chuchu
Chuchu
2022-11-30
Robbert is een zeer creatieve en meedenkende webdesigner. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van onze website. Hoe moeilijk en specifiek onze wensen waren, kon hij niet rusten totdat hij een oplossing bedacht had. Hij staat altijd klaar om ons te helpen bij kleine en grote vragen en reageert heel snel op onze verzoeken.
Tara Fotografie
Tara Fotografie
2022-10-24
Heel fijn om met Robbert samen te werken. Hij luistert goed naar alle wensen en is snel met het uitvoeren er van. Waar je vaak als klant achter de websitebouwer aan moet gaan, is dat bij Bink Online andersom. Hij werkt goed met deadlines en als je iets vergeet aan te leveren, zal hij je ook vriendelijk herinneren om het alsnog aan te leveren. Bijna wekelijks telefonisch contact met Robbert. Dat geeft een fijn gevoel, want je kan als bedrijf zien dat er echt gewerkt wordt aan je website. Het resultaat is, een schitterende website waar wij de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Conclusie, wij raden Bink Online aan!
Jeffrey Hofstede
Jeffrey Hofstede
2022-09-26
Mijn website laten maken door Bink Online, deze is prachtig geworden en de veiligheid en bereikbaarheid is voor mijn bedrijf enorm gestegen. Mocht je nog een webdesigner zoeken, ga dan naar Bink Online!
Jay de Barbier
Jay de Barbier
2022-05-05
Bij bink online mn website laten maken. Er word goed meegedacht en goed geluisterd naar je wensen. De site laad snel en is op maat gemaakt. Aanrader!!
Marlies Huisman
Marlies Huisman
2022-04-18
Erg tevreden, behulpzaam, ook voor de digibeet die ik ben...;-)
Micheal Dean
Micheal Dean
2022-02-27
Super snel en professioneel gelopen!